iPhone Instagram Çekiliş Kazandınız Diyerek Dolan Dırdırcılık

Ahmet
20 Şubat 2024 11:52

Instagram'da çekiliş yapan ( T**** prefabrik. Ltd ) adresi insanları çekiliş bahanesi ile k a n d ı r ı p dolandı rı yor. İPhone 14 Pro max kazandınız diyerek benden önce 714 TL gümrük vergi ödemesi yapmanız gerekiyor Y**** T**** Adına Akbank hesabı TR95**************************68 diye mesaj attılar mesajın devamında dekontu ve adres bilgilerinizi 0543****290 numaraya WhatsApp'tan gönderin dediler. Bu ödemeyi yaptıktan sonra benim karşıma tekrar IMEI kayıt için aynı hesaba 6.091 TL para gönderme m gerektiğini çıkarttılar. Bu ödemeyi de yapınca sizin hesabınıza paranın toplamını 5-7 dakika içinde iade edilecektir yazılı mesaj var görüntüleri mevcuttur. Sonrasında iade için beni 0537*****36 numaralı şahıs WhatsApp'tan 15.421 TL yatırdıktan sonra toplam hesabınıza 21.512 TL iade yapılacak ve kargonuz size gönderilecek diyen uzun bir mesaj hatta fast ile transfer yaptık diye dekont bile gönderdiler hepsi kendi yaptıkları bir t u z a k sahte dekont yapmışlar. Ben 15. 421 TL yi yatırmadığım için beni 3-4 defa WhatsApp üzerinden sürekli aradılar ve haciz işlemi olacak diyerek aile üyelerini aramakla tehdit eden uzun bir mesaj gönderdiler. Benim gibi çok mağdur vardır biliyorum. Kişisel bilgilerim bu kişiler tarafından kullanılmasına izin vermiyorum. Tarafıma yapılacak olan icra takiplerini yasa dışı hiçbir durumu kabul etmiyorum. Sahte banka dekontu ve bana gönderilen mesajların ekran resimlerini mevcut. Bu firma hakkında Gereğinin yapılmasını istiyorum

profile profile profile

Yorumlar (9)

Adem
Adem

Şu an bana da yazmışlar aynı şekilde farklı numaralar ve 875 TL para istiyor ben herhangi ücret vermedim böyle durumlarda şikayet var yorumlarını da okuyorum eğer o firma hakkında şikayet varsa hiçbir şeye para gönderme ya da cevap verme yapmıyorum hiç kimse size hukuki dava açamaz bu konuda. Lütfen böyle şeylere innmayın arkadaşlar

İsmail

Hukuki bir durum yaşayan oldu mu arkadaşlar cevap lütfen

Seren

Merhaba en son durum nedir acaba benimde başıma geldi ne yapabilirim tedbir için

İsmail

Herhangi bir yasal durum yaşadınız mı kardeşim

Simge

Merhaba acaba dava dosyası açıldı mi size hala

Çağla
Çağla

Bir şey yapabilirler mi peki haciz falan bende aynı durumu yaşadĵm da

Ezgi
Ezgi

Bir şey oldu mu bende aynı durumu yaşıyorum

Zehra
Zehra

Herhangi bir şey yapabilirler mi bilgilerle?

Simge

Dosyayı açmışlar mi size acaba baktınız mi

08 Temmuz 2024 15:59

20 Haziran 2023 22:50