İPhone Apple Beşiktaş İ-TEKNİK  Servisi Pişmanlıktır

Ahmet
23 Eylül 2024 09:29

Telefonum iPhone 12 Pro max yurt dışı. Pasaport kayıtlı. Geldiğinde telefonun ahizesinden ses gelmiyordu fakat kulaklıkla konuşma yapılıyordu yine de sürekli kulaklıkla mi dolaşacağım diye götürdüm, Beşiktaş sinanpaşa iş hanındaki i-teknik iPhone servisini tavsiye ettiler.

2023 mayıs ayında verdim, 2 ay sonra temmuzda aradılar telefon hazır diye. Aldım kamera odaklanmasında bir sorun var, FaceTime çalışmıyor. Hemen geri götürdüm ağustosun sonunda yapıldı dediler. Almaya gittiğimde artık hazır mı başka bir sorun çıkmaz değil mi dedim. Çıkmaz artık sağlam bir şekilde yaptık, herkese 6 ay size 1 yıl garanti veriyoruz dediler.

(telefonumda ses kayıtları var) toplamda yaklaşık bir yıl ellerinde kaldı, oyuncak oldu gerçekten de oyun oynamışlar. Verdikleri garanti tamamen sözde kaldı, telefonu aldık iki üç ay kullanamadan şebeke problemi çıktı yine götürdüm. Öğretmenim velilerine bütün yazışmaları buradan yapıyorum acil şekilde yapmanız gerek dedim. İki güne hazır hocam dediler.

2024 temmuzunda sizin telefon öldü gelin alın diye aradılar. Garantili dedikleri yapımları filan hikaye... Telefonu açtım zaten şebekesi yoktu şimdi bütün bunların üstüne wi-fi yok bluetooth yok. Her servise girişten sonra başka başka sorunlar çıktı. Hiç vermesem sorunsuz bir şekilde kulaklıkla da olsa görüşme yapabiliyordum. Sorsan en iyisi onlar.

Bir de iki sene öncesinin piyasasıyla bir telefon parası tamir parası verdim. Yazık. Aldıkları o para harami. Çalışan telefonu çöp edip verdiler.

12 Eylül 2024 10:46

İphone 14 Pro Max Dokunmatik Sorunu Ve Garanti Mağduriyeti