iPhone Apple 14 Promax Ekran Hak.

iPhone Apple 14 Promax Ekran Hak.
23 Temmuz 2024 01:403.439

Yaklaşık bir yıl kadar önce Apple’dan aldığım ve halen garantisi devam eden telefonumun ekranında ani bir sorun yaşadım. Ekran görüntüsü bir anda sarı oldu ve telefonu açamaz hale geldim. Bu durum üzerine, çözüm bulmak amacıyla Zorlu Center’daki Apple mağazasına gittim.

Ancak, aldığım hizmet beni hayal kırıklığına uğrattı. Mağaza personeli, ekranın ellerinde olmadığını ve daha sonra tekrar getirmem gerektiğini belirtti. Apple gibi prestijli ve büyük bir markanın, böyle bir durumda müşterisinin yanında olmasını beklerdim. Ürünün arkasında durmaması ve mağazada yedek parça bulundurulmaması, markaya olan güvenimi sarstı.

İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum ve Apple’ın hizmet kalitesinden memnun kalmadım. Maalesef, ziyaretim herhangi bir sonuca ulaşmadan son buldu.
3-5 gün içerisinde ekranın yenisinin geleceği bilgisi verildi fakat bugün 7 İnci gün ve hala herhangi gelişme ya da sonuç gelmedi.
Bugün Apple desteği aradığımda bana 1-20 gün arasında ekranın geleceği bilgisi verildi.

Apple’ın müşterilerine daha iyi hizmet sunması gerektiğini düşünüyorum ve bu durumun en kısa sürede çözülmesini talep ediyorum.

25 Ağustos 2024 01:532.630

Apple marka iPhone 11 cihazımı şarja taktığımda ekran kenarında kararma meydana geldi. Aradan birkaç saat geçtikten sonr...

16 Mart 2025 17:167.564

01.02.2025 tarihinde Media Markt'tan almış olduğum iPhone 16 Plus telefonum henüz daha 40 günlükken ısınmadan dolayı ekr...

1 Destek

Garanti Kapsamında Değiştirilen İphone Ekranında Tekrarlayan Sorun Ve Destek Eksikliği

2 Haziran 2025 02:581.665

Garantili olan iPhone 11 marka telefonumun ekranı kendi kendine sarardı. Garanti kapsamında ekran kusurlu bulundu ve değ...

Tümünü Gör
iPhone 17 Pro Max Piksel Ve Kasa Hatası