Melek sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pro Max Kamera Sorunu Ve Garanti Kapsamı

25 Kasım 2024 17:18

12.01.2024 tarihinde aldığım iPhone 15 Pro Max cep telefonunun arka kamerasıyla fotoğraf ve video çekmek için 5X ve daha yakın çekmek istediğim görüntülerde nokta şeklinde mavi lekelenmeler mevcut. Bu durumu 10.11.2024 tarihinde fark ettim ve hemen Apple müşteri hizmetleriyle iletişime geçtim. Telefon görüşmemizde telefonuma canlı bağlanıp bu durumu doğruladılar ve servis randevusu oluşturdular. 16.11.2024 tarihinde Apple Caddebostan mağazasına servise gittim. Burada 5 dakikalık bir incelemeden sonra telefonun lazer ışığına maruz kaldığı için bu lazer ışıklarının konserlerde olabileceğini söylediler ve sorunun çözülmesi için tüm kameranın değişmesi gerektiğini, servis kapsamına girmediğini, ödeme çıkacağını söylediler ve bana öneri olarak telefonunuzu konserlerde kullanmayın dediler. Benim bu telefonu alma sebeplerimden en önemlisi kameranın çok iyi olmasıydı ve reklamlarında bundan bahsetmeleri. Telefonun şu an kamerası lekeli ve garanti kapsamına girmiyor. Benim gittiğim konserler ekstra lazer ışıklı konserler değil, ayrıca öyle olmuş olsa buna karşı bir çözüm sunmaları gerektiğini düşünüyorum. Ben bu telefona bu kadar para verdikten sonra konserde çekim yapamayacaksam bunun düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum. İPhone alırken konserlerde kullanıma uygun değildir bilgisi verilmedi. Henüz 25 yaşımda, ilk işime girdikten sonra kendi kazandığım para ile hala borcunu ödediğim bir telefon aldım ve 1 sene bile olmadan böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Ayrıca telefonumun kamerasını değiştirseler bile tüm kamerayı değiştirecekleri için değer kaybı yaşayacağım. Sorunumun çözüme ulaşması için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım. Bu durumu yaşayan var mıdır?

Ayse
Ayse

Nasıl sonuçlandı?

Melek

Hiçbir şey yapmadılar ne tamir ne değişim olabilir bir durummuş.

Ayse sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 15 Pro Max Kamera Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

16 Temmuz 2025 16:30
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamında Kamera Arızasına Çözüm Sunulmuyor

03 Kasım 2025 23:09
Engin sonuçtan hiç memnun değil

Engin
28 Mart 2024 13:03