Sibel sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 14 Pro Ön Kamera Sorunu

21 Haziran 2023 14:20

Apple ® sitesinden ocak 2023 te aldığım 14 Pro cihazımın aldığım günden beri fark ettiğim, ön kamera açıkken ki görüntü ile çekilen görüntü aynı olmaması sorunu için 21.06.2023 Apple destek ile görüşmemde donanım sorunu olmadığı test yapılarak tespit edildi. Fakat durum aynı, asla güzel fotoğraf çekemiyorsunuz. Deklanşöre bastığınız an görüntünüzün ışığı gitmiş bütün yüzünüzde küçücük mimik kırışıklar koca kırıklara dönüşüyor.

Telefon değiştirme amacım daha iyi fotoğraf kalitesi iken aldığım sonuç sadece sinir stres olma hali... Şikayetvar üzerinde de diğer telefon sahiplerinde de aynı problemin yaşadığını okudum. Telefon değiştirenlerde yeni telefonlarda da aynı problemin olduğu tespit edilmiş. Ey Apple... Binlerce paraya sattığın telefonlardaki sorunu çözmek için bir güncelleme getir artık.

profile profile profile
10 Eylül 2023 14:36

Durum hala devam ediyor. Raw açık olduğunda daha iyi çekim yapıyor bir de öyle deneyin.

İhsan
İhsan

Bende hep iPhone kullandım ve 14 Pro Max aldım ön kamerası geceleri o kadar kötü ki çekilen fotoğraflar sanki yağlı boyayla yapılmış tablo gibi duruyor bulanık sisli neyse garantiye gönderdim ve kapalı kutu geldi ama sorun onda da var tekrar gönderdim tekrar kapalı kutu gönderdiler ne yazık ki yine aynı sorun var tekrar göndereceğim bu arada telefon (Derin mor) vallahi iPhone 7 nin kamerası daha güzel yazık

Okitayss
Okitayss

Bu sorun bende de oluyor 14 Pro max aldığımda yoktu iOS 16.5.1 güncellemeyi yaptım aynı sorun bende se var ve kafayı yiyeceğim kamera hiç istediğim gibi değil. Bir çözüme ulaştınız mı?

Emrah sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 14 Pro İlk Günden Beri Kamera Yakından Çekimde Bulanık Çekiyor!

Emrah
09 Temmuz 2023 12:02
Savaş sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 14 Pro Max Kamera Sorunu Düzelmiyor, Yetkililer De İlgilenmiyor

Savaş
22 Mayıs 2023 19:09
Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Dilara
09 Mart 2024 01:02