İPhone 14 Pro Max Garanti Kapsamı Dışı Sayıldı

İPhone 14 Pro Max Garanti Kapsamı Dışı Sayıldı
Hulusi
27 Ekim 2023 07:46

İPhone 14 Pro max cihazı aldım 6 aylık telefon şarj almama arızası verdi. Troya yolladım resmi aldık garantili telefon ya iki gün sonra mesaj geldi kullanıcı hatası dediler şarj soketi arıza yapmış bizden kaynaklanıyormuş e sonuç 40.000 TL verin telefonu yenileyelim. Dediler e bu telefon garantili kardeşim. Bir de telefonunuz pili tanımadığına dair ibare veriyor ya da neden şarj almıyor Diye soruyorum cevap yok. Velhasıl kelam garanti kapsamı dışı sayıldık. Telefonu iade aldım. Fppro diye bir firmaya 18/08/2023 tarihinde yolladım onarsınlar diye. 1 ay sonra ana kart arızası var 14000 TL tutar diye mesaj attılar. Onayı verdim üstünden 1 buçuk ay geçti ve bugün arıyorum tam iki buçuk ay olmuş süreç için de ayrıca mesajlaşmamızda var tabi telefonu onaramıyoruz işlemci arızası var iade ediyoruz. Bir de adamlar size anlaşma imzalatıyorlar işte ana kart sökülürse tamir edemezsek şikayetçi olmayalım diye. İnternetteki videolarda her türlü telefonu hesapta yapıyorlardı. Bende bu videolara samimi bir şekilde inandım. Hepsini Allah'a havale ediyorum. Benim telefonuma kimlerin eli bilinçli bir şekilde değdi ise.

profile profile

İPhone 14 Şarj Soketi Kullanıcı Hatası

27 Temmuz 2024 18:37
İPhone 14 Şarj Soketi Kullanıcı Hatası
Sefa sonuçtan hiç memnun değil

21 Eylül 2023 11:34

iPhone Apple İphone Türkiye Şikayet...

05 Eylül 2024 14:31
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
18 Temmuz 2024 12:59
Yiğit sonuçtan hiç memnun değil

Yiğit
22 Haziran 2024 00:10