Samed sonuçtan hiç memnun değil

İPhone 13 Pil Sorunu Çözülmüyor

Samed
28 Kasım 2024 20:48

Ben iPhone 13 cihaz kullanıyorum. %88 pil sağlığı olmasına rağmen cihazımda aktif kullanımda 1-1.5 saat içerisinde full bataryanın bittiği, hiç kullanmadan ise 3-4 saat içerisinde tüm şarjın bittiği konusunda şikayetim vardı.

Konya Gürgençler yetkili servise şikayetimi bildirdim. Bana cihazda bir sorun olmadığını, yazılım hatası olduğunu söylediler. Yazılım güncellemesi yapıp cihazı bana teslim ettiler. Ama benim sorunum hala düzelmedi. Aynı şikayetten Kızılay Genpa teknik servise başvurdum. Onlar da aynı şekilde cihazda bir sorun olmadığını söylediler ve yazılım güncellemesi yapıp cihazı bana teslim ettiler. Ama benim sorunum hala düzelmedi.

En son konu ile ilgili Apple müşteri hizmetleri ile görüştüm. Şikayetimi ve teknik servise başvurduğumu anlattım. Bana cihazın bataryasını değiştirirsem sorunun düzeleceğini söylediler. Cihazın garantisi olmasına rağmen Kızılay Genpa teknik serviste cihazın bataryasını ücretli bir şekilde değiştirdim.

Ama benim sorunum hala düzelmedi. Yetkili kişilerin bir an önce konu ile ilgilenmesini, benim şikayetimin düzeltilmesini talep ediyorum.

Hasret sonuçtan hiç memnun değil

İphone 13 Pil Sorunu Ve Yetersiz Teknik Destek

Hasret
31 Ocak 2025 04:07
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Kübra
21 Mart 2025 18:02
Şakir sonuçtan hiç memnun değil

Şakir
16 Eylül 2024 21:53