İPhone 12 Mikrofon Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Semanur
23 Mayıs 2024 15:21

Yıllardır Apple kullanıcısı olarak, henüz altı ay önce aldığım iPhone 12 cihazımda bir mikrofon sorunu yaşadım. Karşı tarafa ses gitmemesi gibi bir problemle karşılaştım ve cihazı servise gönderdim. Ancak, sorunun benden kaynaklandığı söylendi ve cihazın yenilenmesi için benden 28.800 TL talep edildi. Telefonun mikrofonuna nasıl çözülemeyecek bir hasar verdiğimi anlamış değilim. Eğer sorun benden kaynaklıysa, neden tam cihaz yenilemesi yerine sadece mikrofon değişikliği yapılamıyor? Bir mikrofon için neden 28.800 TL ücret ödemek zorunda bırakılıyorum? Bu ürünü sıfır olarak bu tutardan biraz daha ucuza satın almıştım. Artık bu markayı ne kullanacağım. Müşteri memnuniyeti maalesef yok. Sorunumun derhal çözülmesini talep ediyorum.

Haydar

Aynı sorunu yaşadım gur gençlere 2 gün önce verdim benden de 28.129 TL talep ettiler. Siz problemi nasıl hallettiniz nasıl bir yol izlediniz? Benim şu an ne yapmam lazım bilgilendirirseniz çok sevinirim Tüm iPhone 12ler böyleymiş başına başka gelen var mı acaba

Serhat

Merhaba bende aynı sorunu yaşıyorum telefonla konuşurken bir süre sonra karşı tarafa sesim gitmiyor ve arama sonlanıyor özellikle hareket esnasında konuşurken daha sık oluyor sabit noktada konuşurken çok sorun olmuyor ama yolda yürürken konuşmak istediğimde 5 dakika'lik konuşmada 3-4 kez kapatıp yeniden aramak zorunda kalıyorum senin sorununda benzer mi?

Özlem
12 Haziran 2024 17:48
Baran sonuçtan hiç memnun değil

Baran
18 Ocak 2024 02:19
Apple'ın Garanti Yalanı!
Apple'ın Garanti Yalanı!
Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Mesut
05 Ekim 2023 09:25