Karani sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 11 3 Kere Servise Gidip Aynı Sorunun Devam Etmesi

14 Eylül 2023 14:52

Cihazımı 2 kere troya verdim, 1 kere de almış olduğum yer olan Vatan Bilgisayar'a verdim. Cihazımda bluetooth ve Wi-Fi bağlantısı kopma sorunu yaşıyorum. İlk verdiğimde ekran değişti ve sağlam olan ekranım basmamaya başladı. Tekrardan verdim. Ekran sorunu çözüldü fakat Wi-Fi ve bluetooth sorunu devam etti. 3. Kez de Vatan Bilgisayar'a verdim. Onlarda yetkili servis KVK ya yolladılar. Onlarda hoparlörü ve şarj soketini temizlediler. Ama ortada sonuç yok maalesef sorunum aynı şekilde devam ediyor. Apple merkez ile görüştüğümde bilgisayardan yedekleme yaptırırım tekrardan yükleme yaptırdılar. Sorun hala devam ediyor mağdurum. Cihaz değişimi istiyorum. 3 kere servise gidip aynı sorun devam edebilir mi?

10 Ekim 2023 15:27

İletişime dahil geçilmedi

10 Ekim 2023 15:28

Kıdemli departmandan E*** Bey sorununuz çok uzadı sizi çok mağdur ettik dedi. Fatura ve servis formunu gönderin bize size 13 hediye edeceğiz büyük ihtimal onayını aldık dedi. 1 hafta sonra da size verilen swap cihazı alıp kullanın diye alay ediyor. Marka değerini sıfır etmek için uğraşan bir şirket

16 Ekim 2023 17:07

Cihazımı bluetooth kopma sorunu sebebiyle 4 kez servise verdim. İlk verdiğimde ekran değişti fakat sorunum çözülmedi. Tekrar servise teslim ettim. İkinci kez verdiğimde program yüklendi. Fakat sorunum yine aynen devam etti ve tekrar verdim. 3. Kez verdim. Şarj soketi temizlendi fakat sorunum devam etti yine düzelmedi. Daha sonra Apple destek merkezi ile irtibata geçtim. İlk önce B*** hanım ilgilendi dediklerini uyguladım ı tunes üzerinden yine olmadı. Kıdemli danışman E** Beye aktardılar. Onlarla benzer işlemleri 3-4 kez yaptık sorun yine çözülmedi ve 4. Kez cihazı servise vermemi iletti. 4. Kez cihazı verdim. Swap cihaz geldiği bilgisi verildi. Fakat ben swap cihazı istemediğimi ve Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulunacağım E*** Beye ilettim. (05.10.23 17:08 telefon konuşması) Buna karşılık E*** Beyde Sizi çok uğraştırdık ve süreç çok uzadı sabrınız için özür dileriz. Size link göndereceğim ve bu link üzerinden servis raporu ve telefona ait faturanızı yükleyin sizin için iPhone 13 teslim edeceğiz onayını aldık dedi. Bugün ise (10.10.23 13:29 tarihi) E*** Bey arayıp swap cihazı almam gerektiğini söylüyor. Bende E*** Bey geçen hafta ne konuştuk şimdi ne söylüyorsunuz dalga mı geçiyorsunuz? Dedim. Swap cihazla devam edeceksiniz dedi. Apple marka değeri gözümde sıfır olmuştur. Acilen bu duruma çare bulunmasını istiyorum. Ya bana kapalı kutu sıfır telefon verin, ya da başka seçenek sunun. Ağustos ayından beri hem telefonsuz bırakıyorsunuz. Hem de gereksiz vaktimi alıyorsunuz. Aksi takdirde yasal olarak hakkımı kullanacağım ve çevremdeki herkese bu deneyimi anlatacağım. Unutmayın biz tüketici olarak var olduğumuz sürece ürün satıp varlığınızı devam ettirebilirsiniz, bizler olmazsak sizler ürün satamazsınız. Benim sorunum çözülmediği takdirde kesinlikle Apple almam ve yakınlarımı da aldırtmam. Gerek sosyal medyadan gerekse çevreme başımdan geçen olayı anlatırım. Apple kalitesi diyorsunuz ya kalitenize yakışan çözümü acil olarak sunmanızı bekliyorum.

Cevdet sonuçtan hiç memnun değil

Cevdet
07 Şubat 2024 16:20

Muzaffer
24 Kasım 2023 19:57
Karani sonuçtan hiç memnun değil

4 Kez Servise Gidip Aynı Arızaya Devam Eden iPhone 11 Cihazım

17 Ekim 2023 14:53
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
24 Ocak 2024 19:10
Eren sonuçtan hiç memnun değil

23 Aralık 2023 22:54