Apple Servis Ve Pil Sorunlarıyla Mücadele

05 Kasım 2024 21:21

iPhone 13 aldım, 7 aylıktı ve pil yüzdesi %97 idi. 1 ayda %5 ile 7 arasında düştü. Apple servis ile görüştüm, sıkıntı olmadığı söylendi. Ben de garantiye göndermedim, güvenerek. Nisan 2024'te garantim bitti ve pil yüzdesi %63'e kadar düştü. Ücretli pil değişimi yapmak istedik, 1.5 aydır İzmit Troy'da batarya stok bekliyoruz. Gittiğimizde elimizde yok dendi, mağaza numarasını verdiler. Aradığımızda hep meşgul, ulaşamadık. Müşteri hizmetlerine sorduğumuzda stok olmadığını söylediler. Tekrar mağazaya sorduk, müşteri hizmetlerinden sorgulayacağımız söylendi. Bu süreçte son 3-4 gündür telefonumun pili şişti, ekran kalkması oluştu. Şarjım %50'lerdeyken telefon kapanmaya başladı. Troy'a götürdüğümde telefon kapandığı için bu şekilde Apple tarafından kabul edilmediği söylendi. Apple, sadece 2 yıl garanti süresince markasının arkasında durduğunu söylediler. Telefon resmen çöp dendi. Pil şiştiyse ana karttan olabilir dediler, teste sokmadılar bile. Ana karttan olmasa bile pil şişmiş, değiştiremem dediler. Daha sonra pili değiştirmesine değiştirilirim, para alırım, sonra kısa devre olursa hiç kullanamazsınız gibi şeyler söylendi. İnsanlar parasıyla mağdur ediliyor, ben o kadar para verip Apple marka telefon alıyorum ve arkasında durulmuyor, yazık gerçekten.

İphone 13 Batarya Şişmesi Ve Servis Sürecinde Yaşanan Mağduriyet

Süphan
03 Temmuz 13:19
Ad Yok sonuçtan hiç memnun değil

iPhone 13 Satın Almak Pişmanlıktır

Ad Yok
26 Ağustos 2023 17:00

Tahir
21 Eylül 16:01
İphone 13 Bataryası Aniden Şişti Ve Telefon Kapanıyor
Emirhan sonuçtan hiç memnun değil

Emirhan
31 Temmuz 2024 16:56