Caner sonuçtan hiç memnun değil

Şikayet Var Instagram Topluluk Kuralları İhlali

Şikayet Var Instagram Topluluk Kuralları İhlali
18 Ağustos 2024 11:52

Instagram hesabıma şifremle giriyorum fakat hesabımla alakalı hiçbir şey göremiyorum 15 günü geçti böyle akış yenilenemedi uyarı veriyor. Sayfam bomboş görünüyor. DM, keşfet, profilim vs hiçbir yere giremiyorum. Bu sorunun çözüme kavuşturulmasına açılmasını rica ediyorum en kısa sürede. Lütfen paylaşın ve dikkate alınız C***.

profile profile profile
21 Ağustos 2024 03:08

Herkes Aynı Sorun yaşıyor arkadaşlarımın hesaplar Askıya alınması sonucunda hesap dondurulması İtiraz Ediyorlar arkadaşlarım Hemen Sonra Hesapları Açıldı caner_23_ Benim Açılmadı Sebebi nedir ve ben den memnuniyet için bir de yıldız oylamamı istiyorsun Instagram caner_23_ hesabım halen bir sonuca varılmadı ve çözülmedi neden sadece benim hesabım açılmıyor sizde hesabımın açılmasını rica ediyorum

21 Ağustos 2024 03:21

Herkes Aynı Sorun yaşıyor arkadaşlarımın hesapları Askıya alınması ve dondurulması ve kapatılması sonucunda İtiraz Ediyorlar arkadaşlarım Hemen Sonra Hesapları Açıldı caner_23_ Benim Açılmadı Sebebi nedir ve ben den memnuniyet için bir de yıldız oylamamı istiyorsunuz Instagram caner_23_ hesabım halen bir sonuca varılmadı ve çözülmedi neden sadece benim hesabım açılmıyor sizde hesabımın açılmasını rica ediyorum hiçbir gelişme yok hesabımla ilgili bir sonuca varana kadar durmayacağım ve her yerden paylaşacağım Nasıl hizmet verdiğinizi görsünler.

23 Ağustos 2024 22:05

Kaç gün geçti Halen bir sonuç belirtilmedi

05 Eylül 2024 23:47

Memnun değilim herkesin hesabı açıldı benim hesabım açılmadı çoğu Instagram kullanıcısı hesabı haksız yere askıya alındı donduruldu sebep yok böyle yapılarak çoğu kişinin hesabı çalındı Instagram hesabının açılmasını talep ediyorum caner_23_

01 Kasım 2024 19:24

Kaç aydır bekliyorum hesabım halen aynı Instagram kullanıcıları işini iyi yapmıyor herkes aynı sorunu yaşıyor

10 Ağustos 2025 01:09

Instagram c***3_ hesabımı yok yere bir uyarı bile vermeden direk kapattılar

Yorumlar (17)

S. Ömer

Kardeşim hesabından yana bir haber var mı? Hesap komple mi kapandı. Instagram'dan seni bulamadım sanırım halen aynı durumda. Askıya alındı şeklinde mi duruyor yoksa sonuçlandı kapandı mı?

Caner

Kardeşim hesabım kapatıldı 9 senelik hesabım dı ilk hesabım uyarı vermeden kural ihlali nerede yaptığımı bile bildirmeden kapattılar çoğu kişinin Instagram hesabı haksız yere kapatıldı Instagram da açık saçık fotoğraflar atanların hesabı kapanmıyor küfürlü konuşanların da boş insanların da yanlışlar yüz de yüz kapanmaz bizim hesaplar yok yere kapatılıyor

S. Ömer

Açıldı mı kardeşim hesabın? Kaç gün sonrasında açıldı 3 ay (90 gün)?

S. Ömer

Halen mi açılmadı kardeşim? Halen askıya alındı mı yazıyor? Ben de kasım 26dan beri kapalı hepsi. Ben de bekliyorum.

S. Ömer

Instagram Facebook'la birlikte WhatsApp'ta kapalı ben de WhatsApp 60 gün sonrası açıldı tekrar kapandı. Sen de WhatsApp açık mı?

Caner

Hesabım açılmadı kardeşim ilgilenmediler bile

Arda
Arda

Hesabınız açıldı mı

Caner

Halen açılmadı herkes aynı sorunu yaşıyor Instagram yöneticileri işini iyi yapamıyor kaç aydan beli hesabımı açmadılar Instagram caner_23_

sikayet-var-instagram-topluluk-kurallari-ihlali-1.jpg
Ömer
Ömer

Son zamanlarda Instagram kullanıcılarının sıkça bu sorunla karşılaştığını görüyorum. Bu soruna bir çözüm bulunmazsa çok kısa sürede yüksek bir kullanıcı kaybı yaşayacaklarına eminim...

Caner

Evet bu doğru mükemmel sin çoğu hesabı haksız yere kapatıyorlar ve çoğu kişi tekrar dan hesap açmıyorlar Çok büyük bir kitle kaybetti Instagram, şikayetlere 24 saat de ya da 78 saate cevap verilecek diyor halen bir cevap ve bir sonuç belirtmedi, Instagram hesabım caner_23_

Batu
Batu

Umarım yakın zamanda düzelir

Umarım Süre Çok Uzadı Ve Açmadılar

Şükrü
Şükrü

Bu kardeşim çok haklı bu aralar herkese aynı şeyler yapılıyor kardeşimin hesabinina yardimcinolursaniz seviniriz.

Instagram Ben Dahil Olmak Üzere Herkesi Çok Zor Durum Da Bıraktı

Bediehan
Bediehan

Doğru söylüyor bu aralar sık görülen bir sorun ve instegramin bu sorunu çözmesini istiyoruz çok zor duruma düşüyor bazı insanlar

Caner

O kadar zaman geçmesine rağmen bir cevap ve bir sonuç da alamadım caner_23_ hesabım la ilgili, hesabım bugüne kadar hiçbir kural ihlali yemedi 15 sene de tek sefer uyarı bile vermeden kapatılması durumunda ben dahil herkes çok zor durum da bırakıldı hesabımın kapatılmadan önce foturafını göre bilirsin aşağı da 6.124 takipçi var uzun zaman dan beli kullanıldığı beli oluyor zaten.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
Hesabıma Giriş Yapamıyorum
4 Takipçi
Akış Yenilenmedi Hatası

Instagram Hesabıma Ne Oldu

Rumeysa
30 Mayıs 2024 02:05
Duygu sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2024 22:56

22 Ocak 2024 18:57