İnpos M530 Yazarkasa Kendiliğinden Kapandı!

Bahriye
21 Şubat 2024 12:14

İnpos marka M530 model yazar kasam 07.02.2024 tarihinde kendiliğinden kapandı. Bursa'daki Murbay servisine 09.02.2024 tarihinde teslim ettim. Aradan 4-5 gün geçmesine rağmen herhangi bir geri dönüş alamadım. Murbay servisini aradığımda cihazın İstanbul'daki merkez servise gönderildiğini öğrendim. İnpos çağrı merkezini 14.02.2024 tarihinde aradım, bana gelen böyle bir cihazın olmadığını, araştırıp dönüş yapacaklarını söylediler. Ancak herhangi bir dönüş olmadı. İnpos'un web sitesindeki iletişim formundan yazar kasamın durumunu sordum, oradan da bir yanıt alamadım. Bugün, ayın 21'i ve ancak çağrı merkezine ulaşabildim. Sorunun çözülmediğini ve işlemin hâlâ devam ettiğini belirttiler. Kendiliğinden kapanma sorunu yaşamaya devam ediyorum. Çağrı merkezini defalarca aynı numaradan aradım, 7-10 dakika beklememe rağmen açan olmadı. Farklı bir numaradan arayınca ise 1 dakika içinde cevap verdiler. Müşteri memnuniyeti açısından oldukça ilgisizler. 14 gündür mağdurum ve kredi kartı ile satış yapamıyorum.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bağlantı Ve Dokunmatik Sorunlarıyla Gelen Yazar Kasa Pos Cihazı

Yazarkasa Pos Makinesi Pil Sorunu Ve Yetersiz Destek

Gül
14 Mayıs 2024 13:55
İnpos Yazarkasa Pos Eziyeti
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
12 Ocak 2025 16:05
Yazar Kasa Cihazıyla Sürekli Sorun Yaşamak
Dede sonuçtan hiç memnun değil

İnpos M530 Yazar Kasa İle Sürekli Bağlantı Sorunu

Dede