14 Mayıs 2024 13:55

26.04.2024 tarihinde bir internet sitesinden İnpos M530 yazarkasa pos aldım, çok düzenli ve hızlı bir şekilde elime ulaştı, buraya kadar her şey kusursuzdu. Ancak bankanın uygulaması yüklenip ödeme almaya başlayana kadar, her iki işlemden birinde ürün bağlantı hatası vererek mağduriyetimi başlattı. Çağrı merkezine ve yetkili bayiye ulaştığımda bana iki hafta sonra nihayet dün, 13.05.2024 tarihinde yeni bir GSM hattı verildi. Cihaza taktık ancak çekim gücü değişmedi, bunu daha çözemeden dün akşam saatlerinde cihaz bir kilitlendi ve ne yaptıysak açılmadı. Bugün İzmir'deki yetkili bayi ile iki kez görüştüm ve usta gelince tarafıma dönüş yapılacağı iletildi. Çağrı merkezinden müşteri temsilcileri diğer müşterilerle görüştükleri gerekçesiyle iki kez sesli mesaj bıraktım. Bu mücadeleye saat 08:30'da başladım ve bu saat 13:21 oldu hala geri dönen olmadı. Çağrı merkezini arayarak birinde yirmi üç dakika, diğerinde yirmi sekiz dakika birine bağlanmayı bekledim ki hattan düştüğüm için mücadelem son buldu. Bir perakende satış yapan esnaf olarak kart ile ödeme alamadığımdan müşterilerimin yarısından çoğu alışveriş yapmadan döndü. Benim mağduriyetim kimsenin umurunda değil, çözüm için kimseye ulaşamıyorum. Cihazı almak için verdiğim para bir yana, ürünü kullanmaya başladığımdan beri yaşadığım sıkıntı ve geri dönen müşteriden dolayı oluşan ciro kaybımı kim karşılayacak? Kayıp olan müşteri geri döner mi? Yaşadığım sinir harbi de cabası. Acil çözüm, maddi, manevi ve fiili çözüm bekliyorum!

İmpos 1001 iletişim hatası arada yine veriyor ama sonra düzeliyor haftada ayda 1 denk geliyor. Çekmeden önce 4g yazısını görene kadar işlem yapmayın.

İlk olarak hepsi bu malı cihaz asla değişim iade olmaz diyeceklerdir, bu inanmayınız iade edilir değişim de yapılır işlerine gelmediği için. Bir cihaz 2 kere üst üste aynı hatayı 1 yıl içinde verdiği an raporları saklayın hemen tamir değil değişim talep edin yok olmaz derlerse hemen Hakem Heyeti'ne başvurup tazminat isteyin. Bakın çözüm olacaktır. İade edilmeyen tek şey kardeştir:)

Gül

Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için, kendi çabalarım ile çözüm buldum şu an aynı cihazı sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Tüm sorun GSM hattındaymış; benzer bir sorun yaşayan olursa diye çözümü yazıyorum. Ama sabırla servis ile iletişim kurmaya çabaladım!

Yeni Aldığım Yazarkasa Pos Sürekli Arıza Veriyor, Destek Yok

Barış
02 Haziran 2025 20:26
Yeni Aldığım Yazarkasa Pos Sürekli Arıza Veriyor, Destek Yok
Kürşat sonuçtan hiç memnun değil

İnpos Yazarkasa Pos Cihazı Ve Hizmet Sorunları

Kürşat