Deprem destek listelerine hızlı erişin!
tam yıldız yarım yıldız boş yıldız boş yıldız boş yıldız 1.5
Son 1 yılın verilerine göre oluşturulmuştur.
Infinix ile ilgili bir şikayetin mi var?

Infinix Parmak İzi

22 Şikayet
Şikayet Sıralaması
1 hafta önce

Infinix Parmak İzi Okuyucu Hatası

Telefona bir güncelleme geldi. Parmak izi sensör komple devre dışı kaldı. Ayarlara giriyorum. Parmak iziyle alakalı hiçbir şey yazmıyor. Uygulama indiriyorum. Sensör yok yazıyor. İnfinix not 10 Pro kullanmaktayım. Lütfen parmak izi arızasına bir çözüm yolu bulun.

22 Şubat

Infinix İnfinix Zero8 Parmak İzi Okuyucu

Ekran kilidini açmak için parmağımı denedim açmak için açılmadı ayarlara girdim parmak izi yok gelmesini istiyorum. Parmak izi her şeyi önce açıyordu şimdi hiçbir yerde görünmüyor gelse iyi olur gelmesini de istiyorum telefonu aldım birkaç ay sonra parmak izi gitti. Son güncellemeden sonra çalışmıyo...

Infinix İnfinix Zero8 Parmak İzi Okuyucu
21 Ocak

Infinix İnfinix Note 10

videoplayer-icon

Ekran kilidini açmak için parmağımı denedim açılmadı ayarlara girdim parmak izini sıfırladım parmak izi kayboldu bir güncellemeden sonra böyle oldu niye kaldırdılar anlamış değilim geri getirmeleri lazım yoksa bir daha infinix marka telefon almayacağım çünkü mağdur oldum

4 Destekçi
16 Ocak

Infinix İnfinix Zero 8 Parmak İzi Ayarlardan Kayboldu

08 Ocak

Infinix Parmak İzi Gitti Önce Vardı

23 Ekim 2022

Infinix Parmak İzi Sensörü Hatası

Telefona bir güncelleme geldi parmak izi sensör komple devre dışı kaldı ayarlara giriyorum parmak iziyle alakalı hiçbir şey yazmıyor uygulama indiriyorum sensör yok yazıyor infinix Not 11 Pro kullanmaktayım lütfen parmak izi arızasına bir çözüm yolu bulun

Infinix Parmak İzi Sensörü Hatası
29 Eylül 2022

Infinix Telefon Parmak İzi

İnfinix Note 8 parmak izini bir an da okumamaya başladı. Ardından ayarlara girdiğim de parmak izi eklemeye bastığım da da olmuyordu bende yeniden başlattım telefon açıldığında ise ayarlarda parmak izi diye bir şey ayar yok kayboldu resmen yeniden başlattım, format attım, ne yaptıysam düzelmiyor. Bir...

21 Eylül 2022

Infinix İnfinix Cihazın Kendiliğine Kapanıp Açılması!

İnfinix zero X Pro cihazı yeni almama rağmen kendi kendine kapanıp açılıyor bazen takılı kalıyor ve sürekli sürekli defalarca kapanıp açılıyor daha ekran bile gelmeden geri kapanıyor tâki ben başlat tuşuna basana kadar. İlk önce kenardaki parmak izi tuşundan sandım ama hiç alakası bile yokmuş.

18 Eylül 2022

Infinix Parmak İzi Özelliği Kayboldu

İnfinix Zero 8 Cihaz kullanıyorum 1 Ay Önce Parmak İzi özelliği okumamaya başladı. Kayıt Ettiğim Parmak İzini Sildim tekrar Yeni Parmak izi kayıt Etmek İçin Ayarlara Girdim Parmak İzi Özelliği Yok Kalkmış 2 yıldır Kullanıyorum Cihazı İlk Defa Böyle Bir Sorunla karşılaştım. En Kısa Sürede Bir Çözüm i...

Esra sonuçtan çok memnun
Esra Şikayetini Yayından Kaldırdı
17 Ağustos 2022

İnfinix Zero 8 Parmak İzi Özelliği Silindi!

İnfinix zero 8 telefonuma Google tarafından güvenlik güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım 1 gün sonra cihazımda parmak izi özelliğinin kaybolduğunu keşfettim internetteki çoğu çözümleri denememe rağmen bir sonuca varamadım cihazımda herhangi bir hasar yoktur.

18 Temmuz 2022

Infinix İnfinix X692 Parmak İzi Okuyucu

İnfinix x692 marka cihaz aldım 1 ay sonra güvenlik güncellemeleri den sonra parmak izi okuyucu ayarlardan silindi görünmez hale geldi. Format atıp denedim yine olmadı infinix üreticisi bir çözüm bulsun rica ediyorum ama yoksa kötü bir cihaz hale gelecek.

16 Temmuz 2022

Infinix Parmak İzi Sorunu

Telefonum suya düştü sonrasındaki yaptırdım ama yaptırdıktan sonra birden parmak izi gitti okumamaya başladı ayarlardan düzeltmek istediğimdeyse parmak izi bölümü yoktu hiçbir şekilde bulamadım parmak izimi suya düştüğü için okumuyor sandım ama ayarlar kısmında hiçbir şekilde parmak izi ayarlama böl...

27 Haziran 2022

Infinix Parmak İzi Çalışmıyor

Merhaba infinix ekibi Parmak izinne dokunduğumda parmak izi donanımı kullanılamıyor diye bir sorunla karşılaşıyorum. Şikayetim yaklaşık 5 aydır var lütfen beni haberdar edin çünkü parmak izine ihtiyacım var iletişim numaram 0538*****38 :İstanbul Türkiye

10 Haziran 2022

Infinix Parmak İzi Donanımı Çalışmıyor

Infinix niye 7 Lite kullanıyorum. Parmak izi okuyucu devre dışı kalıyor tekrar eklemek istediğimde devreye girmiyor Telefon uyarı veriyor şu şekilde " parmak izi donanımı kullanılmıyor "diye bir uyarı geliyor ne yapabilirim yakın zamanda sorunu çözersiniz sevinirim.

Infinix Parmak İzi Donanımı Çalışmıyor
3 Destekçi
23 Mayıs 2022

Infinix Parmak İzi Tarayıcı Çalışmıyor Aktif Değil

İnfinix Note 7 telefonu alalı 1 sene oldu birden parmak izini okumaya başladı ayarlarda da parmak ekleme gözükmüyor. Bu olay güncelleme yaptıktan sonra oldu. Lütfen nasıl düzeltileceğini bilen yazsın gerisi boş.

17 Mayıs 2022

Infinix Parmak İzi Kayboldu Ayarlardan

İnfinix zero 8 parmak izi birden kayboldu ayarlardan gözükmüyor bu ne biçim bir telefon hemen çözülmesini talep ediyoruz ne yaptıysak yapamadık yazılımsal dediler 3 defa yazılım atım telefona hiçbir etki etmedi derhal çözülmesi gerekiyor.

06 Nisan 2022

Infinix İnfinix Zero 8

Merhaba telefonum infinix Note 8 ve ayarlarda parmak izi görünmüyor ekleyemiyorum. Normalde gözüküyordu fakat eklerken hata veriyordu şu an hiç gözükmüyor Sorunu nasıl çözerim bilen biri var mı yardımcı olursanız sevinirim...

24 Mart 2022

Infinix Parmak İzi Sorunu

Telefonum infinix Note 8 ve ayarlar bölümünde parmak izi görünmüyor ekleyemiyorum.

Marka Profili

Infinix bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Infinix henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör

Marka Profili

Infinix bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Tarih ikonu
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Marka Karnesini Gör