Telefona bir güncelleme geldi. Parmak izi sensör komple devre dışı kaldı. Ayarlara giriyorum. Parmak iziyle alakalı hiçbir şey yazmıyor. Uygulama indiriyorum. Sensör yok yazıyor. İnfinix not 10 Pro kullanmaktayım. Lütfen parmak izi arızasına bir çözüm yolu bulun.
Ekran kilidini açmak için parmağımı denedim açmak için açılmadı ayarlara girdim parmak izi yok gelmesini istiyorum. Parmak izi her şeyi önce açıyordu şimdi hiçbir yerde görünmüyor gelse iyi olur gelmesini de istiyorum telefonu aldım birkaç ay sonra parmak izi gitti. Son güncellemeden sonra çalışmıyo...
Ekran kilidini açmak için parmağımı denedim açılmadı ayarlara girdim parmak izini sıfırladım parmak izi kayboldu bir güncellemeden sonra böyle oldu niye kaldırdılar anlamış değilim geri getirmeleri lazım yoksa bir daha infinix marka telefon almayacağım çünkü mağdur oldum
Telefona bir güncelleme geldi parmak izi sensör komple devre dışı kaldı ayarlara giriyorum parmak iziyle alakalı hiçbir şey yazmıyor uygulama indiriyorum sensör yok yazıyor infinix Not 11 Pro kullanmaktayım lütfen parmak izi arızasına bir çözüm yolu bulun
2 seneden beri Infinix Zero 8 kullanıyorum hala Android 10'da 11 güncelleme gelmiyor sistem güncelleme yapmıyor kamerası daha da kötü çekmeye başladı, parmak izi okuyucusu birden bire gitti işlem görmüyorum ayarlar kısmından da kalktı keşke almasaydım pişmanım şu an!
İnfinix Note 8 parmak izini bir an da okumamaya başladı. Ardından ayarlara girdiğim de parmak izi eklemeye bastığım da da olmuyordu bende yeniden başlattım telefon açıldığında ise ayarlarda parmak izi diye bir şey ayar yok kayboldu resmen yeniden başlattım, format attım, ne yaptıysam düzelmiyor. Bir...
İnfinix zero X Pro cihazı yeni almama rağmen kendi kendine kapanıp açılıyor bazen takılı kalıyor ve sürekli sürekli defalarca kapanıp açılıyor daha ekran bile gelmeden geri kapanıyor tâki ben başlat tuşuna basana kadar. İlk önce kenardaki parmak izi tuşundan sandım ama hiç alakası bile yokmuş.
İnfinix Zero 8 Cihaz kullanıyorum 1 Ay Önce Parmak İzi özelliği okumamaya başladı. Kayıt Ettiğim Parmak İzini Sildim tekrar Yeni Parmak izi kayıt Etmek İçin Ayarlara Girdim Parmak İzi Özelliği Yok Kalkmış 2 yıldır Kullanıyorum Cihazı İlk Defa Böyle Bir Sorunla karşılaştım. En Kısa Sürede Bir Çözüm i...
İnfinix zero 8 telefonuma Google tarafından güvenlik güncellemesi geldi güncellemeyi yaptım 1 gün sonra cihazımda parmak izi özelliğinin kaybolduğunu keşfettim internetteki çoğu çözümleri denememe rağmen bir sonuca varamadım cihazımda herhangi bir hasar yoktur.
İnfinix x692 marka cihaz aldım 1 ay sonra güvenlik güncellemeleri den sonra parmak izi okuyucu ayarlardan silindi görünmez hale geldi. Format atıp denedim yine olmadı infinix üreticisi bir çözüm bulsun rica ediyorum ama yoksa kötü bir cihaz hale gelecek.
Telefonum suya düştü sonrasındaki yaptırdım ama yaptırdıktan sonra birden parmak izi gitti okumamaya başladı ayarlardan düzeltmek istediğimdeyse parmak izi bölümü yoktu hiçbir şekilde bulamadım parmak izimi suya düştüğü için okumuyor sandım ama ayarlar kısmında hiçbir şekilde parmak izi ayarlama böl...
Merhaba infinix ekibi
Parmak izinne dokunduğumda parmak izi donanımı kullanılamıyor diye bir sorunla karşılaşıyorum. Şikayetim yaklaşık 5 aydır var lütfen beni haberdar edin çünkü parmak izine ihtiyacım var iletişim numaram 0538*****38 :İstanbul Türkiye
Infinix niye 7 Lite kullanıyorum. Parmak izi okuyucu devre dışı kalıyor tekrar eklemek istediğimde devreye girmiyor Telefon uyarı veriyor şu şekilde " parmak izi donanımı kullanılmıyor "diye bir uyarı geliyor ne yapabilirim yakın zamanda sorunu çözersiniz sevinirim.
İnfinix Note 7 telefonu alalı 1 sene oldu birden parmak izini okumaya başladı ayarlarda da parmak ekleme gözükmüyor. Bu olay güncelleme yaptıktan sonra oldu. Lütfen nasıl düzeltileceğini bilen yazsın gerisi boş.
İnfinix zero 8 parmak izi birden kayboldu ayarlardan gözükmüyor bu ne biçim bir telefon hemen çözülmesini talep ediyoruz ne yaptıysak yapamadık yazılımsal dediler 3 defa yazılım atım telefona hiçbir etki etmedi derhal çözülmesi gerekiyor.
Merhaba telefonum infinix Note 8 ve ayarlarda parmak izi görünmüyor ekleyemiyorum. Normalde gözüküyordu fakat eklerken hata veriyordu şu an hiç gözükmüyor Sorunu nasıl çözerim bilen biri var mı yardımcı olursanız sevinirim...
Infinix henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.