21 Kasım 2024 14:031.128

Yaklaşık 3-3,5 yıl önce Ankara'dan bir AVM'den İnci Design markalı koltuk takımı aldık. Sonrasında sürekli sorunlar yaşadık. Tekli koltuk süngeri kaydı, onu yapmak için aldılar, sonrasında daha kötü yaparak yolladılar.

Hastane işlerimiz olduğu için uğraşmadık. Sonrasında görsellerini paylaştığım koltukların dikiş yerlerinde açılmalar oldu ve renk solması meydana geldi. Tekli koltuklara oturduğumuzda altındaki tahtaları hissediyorum.

Öyle kötü bir ürün. Dikişleri patlayacak diye oturamıyoruz bile. Annem ameliyat oldu. Sürekli yatması gerekiyor, o bile diken üstünde yatıyor. Açılacak, patlayacak dikişler diye. Aldığımızdan beri sorunlarla uğraşıyoruz. Koltuk oturmak için alınır, biz oturmaya korkuyoruz.

Aldığım yer bize 2 sene geçse bile yardımcı olacaklarını söylediler ancak numaraları değişmiş. İlgilenen yok. Ya ücret iadesi ya da koltuk değişimi talep ediyorum. Aksi halde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım.

2 Temmuz 2025 20:382.740

Engince Mobilya'dan iki yıl önce köşe koltuk takımı aldık. Yoğun çalışmamız nedeniyle koltuğu haftada sadece 1-2 kez, 2-...

1 Destek

24 Nisan 2025 23:45569

"D**** bey konuyla ilgilendi. Koltukları tamir onarım için teslim aldılar. Teşekkür ediyorum."

Koltuk Takımı Sorunları Ve İlgisiz Hizmet

2023 yılında İnegöl Mobilya Şifa AVM'den koltuk takımı aldık. Koltuk takımı geldi ama sorunlu bir şekilde geldi. Bunun d...