Berna sonuçtan hiç memnun değil

İnegöl Mobilya (Tuzla Şifa Park) İnegöl Mobilya Kalitesizlik Ve İlgisizlik

24 Eylül 2024 15:27

Merhabalar, Tuzla Şifa Park AVM'deki İnegöl Mobilya'dan koltuk takımı ve yatak odası takımı aldım. Henüz 1 senesi bile olmadan 6. ayda koltuklar gıcırdamaya başladı. Süngerleri çöktü. Tekli koltuğumun montajı o kadar kötüydü ki bacağı yerinden çıktı ve içindeki çivi kırıldı. Yatak deseniz inanılmaz derecede ses çıkarıyor. Ne koltuklarda rahat rahat oturabiliyoruz ne de yatak odasından memnunuz. Hiçbir şekilde parayı hak etmiyorlar. Mağazayı arayıp talep oluşturduk, 1 ayı geçti. Firmadan gelen de arayan da olmadı. Üstelik en başta da bize gelen yatak odası istediğimiz renkte bile değildi. Bizden de özel kumaş parası almışlardı, rengi farklı yolladılar. Kabul ettik mecburen. Çok sonrasında da baza başlığı ve bazanın farklı renkte olduğunu fark ettim. Kesinlikle eski kaliteleri ve özenleri yok.

Berna
Berna
29 Ekim 2024 21:11

Güncelleme: markadan geldiler koltuğumuzu sünger çökmesi ve aşırı ses dolayısıyla götürdüler bazaya baktılar ve bazadaki sesin alttaki mekanizmadan geldiğini söylediler ve koltuğu getirdiklerinde bazayı da yapacaklardı. Koltuk süngeri şişirilip geri geldi ses eskisinden daha kötü durumda bazayı tamir etmediler yerine yeni baza vereceklerini ve iki güne elimizde olacağını söylediler sonuç olarak baza da bir gelişme yok 1.5 haftadır bazayı bekliyoruz koltuk zaten bahsettiğim gibi rezil durumda

07 Mart 2025 18:12

26 Ağustos 2025 21:30
Defalarca Ertelenen Teslimat Ve Eksik Kusurlu Ürün Sorunu Mağaza Çözüm Sunmuyor
defalarca-ertelenen-teslimat-ve-eksik-kusurlu-urun-sorunu-magaza-cozum-sunmuyor-4.jpg

21 Kasım 2024 14:03