Figen sonucu yetersiz buldu

17 Aralık 2024 14:45

9 Aralık 2024'de İnci doğaltaş adlı firmadan 1950.66 TL ürün satın aldım. Kargoyu teslim aldığımda içinde gönderilmeyen 1 adet ürün ( fasetli küre siyah mavi akik taşı 10 mm ) olduğunu gördüm.

Stoktan düşmüş fakat kargo paketine girmemiş. Sipariş sürecinde telefon edip bir ürünün olmadığını iade yapabileceklerini söylediler ben de uğraştırmamak adına başka bir renk ekleyebileceklerini söyledim. Göndermedikleri ürünün olmadığından bahsedilmedi. Kargomu alınca hemen telefon edip eksik ürün olduğunu bildirdim, görüştüğüm kişi arabada olduğunu söyledi nasıl olur, gönderdim gibi laflar etti.

Ertesi gün 3 defa aradım telefon açılmadı, email gönderdim geri dönüş yapılmadı. Gönderdikleri listede check işaretleri kesin ve net, gönderilmeyen ürünün check işareti ise başka bir kalem ve şüpheli gibi gözükmekte, Sonuç itibariyle parasını peşin ödediğim ve gönderilmeyen fasetli küre siyah mavi akik taşı 10 mm ürünün şahsıma gönderilmesini talep ediyorum.

Figen
Figen
18 Aralık 2024 14:48

Şikayet sonrası telefon ile arayıp ürünün masa üzerinde unutulduğunu ve kargoya verildiğini söylendiler. Bugün ürünü teslim aldım lakin 10 kalem ürünü paketlemek bu kadar sorunlu olmamalı.

09 Mart 2024 15:52
Purple Jewelrys Kusurlu Takı Ve Faturasız Alışveriş Hayal Kırıklığı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2025 17:22
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

10 Şubat 2024 18:25
Ladilove.co İle Yaşadığım Sipariş Sorunu