28 Kasım 2024 11:55

16.10.2024'de bir kazaya karıştım ve aracımı yetkili servis olan İnal Otomotiv Ovaakça servisine, h*** isimli servis danışmanı arkadaşa teslim ettim. Aracımın onarımı yapıldı. Aracımı almaya gittiğimde kötü bir servis hizmetiyle karşılaştım. Sol arka tamponun çizildiğini, aracımın boyanan parçasının renk farkı olduğunu, ön plastik panjurlarda pasta cila lekelerinin olduğunu ben müşteri olarak fark ettim ama koskoca servis aracımı teslim etmeden fark edememiş!

Servis çalışanı h*** isimli arkadaşa şikayetlerimi ve hiç memnun kalmadığımı belirtirken, arabamı tekrar bırakmamı ya da müsait olduğumda tekrar getirmemi, rengi tutmayan parçanın tekrar boyanacağını söyledi. 20 Kasım 2024'de arabamı servise tekrar götürdüm parçanın boyanması için, lakin bana o an ikame araç veremeyeceklerini, uygun tarihi ayarlayıp bana bilgi vereceklerini söyleyip beni geri gönderdiler.

Aradan 1 hafta geçti, ne arayan var ne de telefonlarıma geri dönüş var. Hayatımda bu kadar kötü bir servis muamelesi görmedim. Bu işin peşini bırakmayacağım, mağduriyetimin bir an önce çözülmesini bekliyorum.

Faruk sonuçtan memnun değil

Yetkili Serviste Uzun Bekleyiş Ve Yanlış Onarım Mağduriyeti

22 Temmuz 2025 12:45
Yetkili Serviste Uzun Bekleyiş Ve Yanlış Onarım Mağduriyeti
Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

15 Eylül 2024 00:18

15 Nisan 2024 15:16
Naci sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 19:43
Tuğba sonuçtan çok memnun

12 Haziran 2025 17:09
"İnallar Servisinden A**** Beye teşekkür ederim. Tarafıma talep ettiğim bilgilendirme yapıldı."