Murat sonuçtan hiç memnun değil

Immediate Zenx Yatırım Şirketi İle Yaşanan Sorunlar Ve Güven Eksikliği

Immediate Zenx Yatırım Şirketi İle Yaşanan Sorunlar Ve Güven Eksikliği
21 Ağustos 2024 17:49

Immediate Zenx isimli web sitesine haberler üzerine meraktan üye oldum ve sürekli aramaya başladılar. Colville Trading yatırım şirketi tam bir yanıltma faaliyetidir. 250$ ile başlayıp hesabınızın arttığını görüyorsunuz ancak çekim yaptığınızda önce Trust Wallet cüzdanı açtırıyorlar. Sonra oraya para değeri olmayan bir coin gönderiyorlar. Türkiye'nin ekonomik şartlarından dolayı çaresiz olan insanları yanıltıp en azından biraz rahatlamak isteyen insanları daha da borç batağına batırıyorlar. Paranızı alana kadar ilgi alaka, yalan dolan gırla; paranızı aldıktan sonra vermemek için her şeyi yapıyorlar. En son sahte coin gönderiyorlar değeri olmayan. Sonra muhatap bulabilirseniz eğer şanslısınız. Ne mesaj ne telefondan açmıyorlar.

profile profile profile

Halil
Halil

Devlet izin verme hangi çagdayız. Kişilerde uyanık olsun araştırın hangi çağdayız Cezalar yüksek ve caydırıcı ifsali olsun. Hangi çağdayız

Saynur
Saynur

Savcılık medya her yere başvurabilirsiniz zaten böyle bir platform yok demo bir görüntü bir sürü mağdur var savcılığa başvuru var yani bizim kendi grubumuzda kurduk ülkenin çeşitli yerlerinden iletişim halindeyiz 60.000 $ ve 100.000 $ arası yatırım olanlar var icralık olanlar var ben de dahil

Fırat

Bu gruba beni de dahil eder misiniz size benze bir olayda ben yaşadım euroinvest diye platform üzerinden benimde param kaldı ve alamıyorum maalesef ne yapacağımı bilemiyorum

Fırat

Bu gruba beni de dahil eder misiniz size benze bir olayda ben yaşadım euroinvest diye platform üzerinden yaklaşık 250 bin liram kaldı ve alamıyorum maalesef ne yapacağımı bilemiyorum

20 Ekim 2023 10:20
Birol sonuçtan hiç memnun değil

Coinbase İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı Ve Maddi Kayıp

11 Şubat 2025 04:15
Burak sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 22:29