Immediate Byte Pro Sürekli Aramaları

03 Mayıs 2024 09:44

Dün internet sitesinde ismimi soy ismi mi mail adresimi yazdım sonrasında beni sürekli aramaya başladılar hayır istemiyorum eğer istersen ben sitenize girer gerekli işlemleri hallederim sizin aramanıza gerek yok dedim ama sürekli beni darlamaya başladılar. Bugün de T** A***mı görüşüyorum dediklerinde evet benim deyip yüzüme kapattılar sesimi kullanıp ne yapacaklarını bilmiyorum eğer beni zor duruma sokacaklarsa yapmadıklarımı üstüme yıkacaklarsa sorumlusu ben değilim şikayetçiyim artık kendinize gelin beni mağdur edecek bir durum olursa herhangi bir yasal yola başvuracağım sürekli de arayıp taciz etmeyin.

02 Mayıs 2024 20:15

Immediate Connect

Kripto para ile ilgili bilgi verileceğini sanıp ismimi numaramı ve mail adresimi verdim sonrasında kayıt işlemini tamamlamadım bugün sabah beni arayıp tuana hanimlami görüşüyoruz dediler evet benim dedim yüzüme kapattılar sesimi alıp başka şekilde beni tehdit etmeye kalkarsanız yasal işlemleri başlatacağım

Halil
Halil

İmmediate 2.2 kripto ile merak edip isim soy isim mail ve telefon numarasını yazıp başvuru formunu merak ettiğim için doldurdum. Fakat istemediğim halde sürekli daraltan aramalarla farklı numaralarla rahatsız ediyorlar. Amaçları farklı kripto değil. Şikayetçiyim sürekli devam ederse aramalar yasal süreç başlayacak. Platform üzerinden duyuru ve şikayetimi belirtirim.

Özge
Özge

Aynı şeyi bende yaşadım ad soyad mail adresi ve telefon paylaştım sistemle ilgili arayıp bilgi verdiler sonrasında ben biraz düşünmek istiyorum dediğimde arayan kişi sinirlendi burda oyun oynamıyoruz 12dk. Mı size ayırdım o kadar insan bekliyor istemiyorsunuz madem aramayın falan ne oldukları belli değil neyse kapattım o gün bugündür tanımadığım onca numara arayıp hiçbir şey söylemeden kapatıyor sinir bozucu bunlarla ilgilenmeyin arkadaşlar

Melike
Melike

Size tavsiyemm telefonu açtığınızda evet veya hayır demeyin sadece alo demeniz yeterlidir yoksa sesinizi kaydedip üzerinize işlem yapabilirler hiç güvenilir bir site değil

Muzaffer
Muzaffer

Tuana hanım aramalar nasıl kesildi? Beni de sürekli arıyorlar

Melike sonuçtan hiç memnun değil

10 Temmuz 2024 10:34

03 Ekim 2024 16:02