İlke Vakfı Burs Başvurusu Adı Altında Önemli Bilgilerimi İstediler

İlke Vakfı Burs Başvurusu Adı Altında Önemli Bilgilerimi İstediler
03 Şubat 2024 15:56

İlke vakfı burs başvurusu diye bir şey çıkmıştı karşıma. Telimi ve ismimi yazmama gerekiyordu. İlke vakfında biraz araştırdım ve güvenilir olduğunu düşündüm. Numaramı ve ismimi verdim. 2-3 hafta sonra (yani bu sabah) WhatsApp zerinden iletişime geçtiler.

İkametgah adresimi ve diğer önemli bilgileri göndermem halinde 2 ayın 15 inde bursu almaya başlayacakmışım. "Sizin güvenliğinizi nereden teyit ettirebilirim " diye soruncada, "güven sorununuz varsa işlemi iptal ettirelim" diye mesaj attılar. Bu cevaptan işkillendim ve direkt ilke vakfının sitesine girip iletişim numarasını aradım. Bir abi açtı ve "bursla ilgili iletişime geçen kişi sizden birimi" diye sorunca " ilke vakfı'nın şu an burs süreci şu an yok" dedi.

Bende süreci iptal ettirmek istiyorum yazınca da mahkemede görüşürüz diye mesaj attı ve bende aynen kanka yazdım ama mesajlar tek tık oldu sonrada engelledim zaten.

Onur
Onur

Ben verdim şimdi ne yapmalıyım

Gizem
Gizem

Aynı olay bir on dakika önce başıma geldi arkadaşın yaptığı gibi aradım ve öyle bir şeyin olmadığını öğrendim. Bu burs şeklinde çalışan ikinci olay.

Aynı numara bugün bana da ulaştı bende bu durumdan şüphelendim senin yorumunu görünce şüphemde netleşti. Teşekkürler kanka paylaştığın için.

26 Şubat 2024 09:56
İlke Vakfı (İlim Kültür Eğitim Vakfı) Bilgilerimi Aldılar