Damla sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Bayii Çözüm Teknik Para İadesi Ve Çalışanların Üslup Sorunu

20 Haziran 2024 13:12

Çözüm teknik servisleri iklimlendirme san. Tic. Ltd. Şti. Unvanlı firmadan mitsubishi klima satın aldım. Bayram öncesi klima satıcılarında yoğunluk olduğu için birçok bayii arayarak sonunda erken kurulum yapacağını iddia eden bu firmadan alım yaptım. Satış temsilcisi, satış esnasında, bayram dolayısıyla yoğunluk olduğunu ama çift vardiya çalışıldığını, montajın bayram öncesi yapılması için elinden geleni yapacağını ama yetişmezse bayram sonrası günlere (perşembe-cuma) kalabileceğini söyledi. Satın alımın ertesi günü, montaj tarihi için bayiyi aradığımda, telefonun diğer ucunda 'ne diyeceğim şimdi ben buna' 'ben konuşmam... Bey konuşsun' tarzı çirkin bir üslupla yanıt verildiğini ve telefonun diğer ucunda müşteriler hakkında uygun olmayan bir üslupla konuşulduğunu duydum. Satış temsilcilerinin aralarındaki konuşmadan montajın vaat edilen tarihlerde yapılamayacağını anladığım için siparişi iptal etmek istediğimi söyledim ve internet sitelerindeki mail adresine mail ile para iadesi talebimi ilettim. Bunun üzerine ne tarafıma fatura gönderildi ne de o gün veya ertesi gün para iadesi yapılmadı. Bu süreçte her aradığımda muhasebenin para çıkışı yapmak üzere olduğu, acil olarak yapılacağı, muhasebenin birazdan beni arayacağı gibi dayanaksız sözler ile adeta dalga geçer gibi oyalandım. Araya bayram girdi, param bayi hesabında beklemeye devam etti. Bayram sonrası aradığımda muhasebelerinin izinli olduğu ve ancak 4 gün daha sonra iadeyi işleme alabileceklerini öğrendim. O halde faturayı talep ettiğimde fatura gönderemeyeceklerini yine aynı uygunsuz tavırlar içerisinde söylediler. Sonuç olarak bayi hesabına gönderdiğim para ne faturalandırıldı, ne de ürün sevkiyatı için kullanıldı. Sebepsiz olarak bayi hesabında on günden fazla bekliyor.
Bana bayram öncesi montaj için çabalayacağını, olmazsa en kötü bayram sonrası montaj yapılacağını söyleyen firmayı bayram sonrası aradığımda henüz klimaların ellerinde dahi olmadığını öğreniyorum. Oysa ki klimayı alırken yazılı olarak 'hangi model elinizde varsa onu almak istiyorum' demiştim, işin aciliyetine binaen.
Sonuç olarak, bayideki satış temsilcilerinin ve/veya telefona cevap veren çalışanların yanlış bilgilendirme sorunu dışında üslup sorunu da çok büyük. Telefon ile konuşana kadar profesyonel görünümlü ancak telefonda mahalle kuaförünü aramışım gibi hissettiren bir firma. Böyle bir firma ile alışveriş yapmak hele ki muhasebeleştirmedikleri paradan 10 günden fazla nemalanmalarına fırsat vermek adetim olmadığı önermiyorum.

20 Haziran 2024 13:21 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

24 Haziran 2024 12:52

Bu sorunu yaşadıktan sonra başka bir firmadan, Daikin marka klima aldık. Geldi, kuruldu, sorunsuz çalışıyor. Bu firmadan hala olmayan klimanın para iadesini bekliyorum.

27 Haziran 2024 13:56

Bu firma resmen dolandırıcı hala param iade olmadığı gibi telefon ile aradığımda da açmıyorlar.

09 Ekim 2024 23:54

Aradan 2 aydan fazla zaman geçti, benim bu arada bebeğim oldu, kırkı çıktı, hala ne ürün teslimatı ne para iadesi oldu.

10 Ekim 2024 00:07

2 ay demekle iyimser davranmışım, 4 ay olmuş.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 22:09
Yetkili Servisin Ana Kartı Teslim Etmemesi Ve İletişimsizlik
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-5.jpg
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-4.jpg
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-3.jpg
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-2.jpg
Aykut sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Ayıplı Klima Değişim Yapılmasında Zorluk Çıkarıyor

01 Temmuz 2024 20:42

27 Temmuz 2023 19:14

İklimsa Çözüm Teknik Beşiktaş Şubesi

Zeynep
21 Ağustos 2024 11:06
Caner sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Montaj Sorunu 2000 TL İstiyor

06 Haziran 2024 23:35