Caner sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Montaj Sorunu 2000 TL İstiyor

İklimsa Montaj Sorunu 2000 TL İstiyor
06 Haziran 2024 23:35

24000 BTU'luk İklimsa klima internet üzerinden aldım ve kurulum için Adana/Seyhan Tellidere Mahallesi'nde bulunan İklimsa Batem İklimlendirme üzerinden kurulum için talepte bulundum. Firma kurulum için sorunsuz şekilde geldi. Gelen S***** isimli İklimsa personeli kurulumu yaptıktan sonra tesisatı kontrol etmesine rağmen gerek olmadığını (tesisat bulunduğumuz evde hâlihazırda bulunmaktadır) söyleyerek kurulumu yapmıştır. Klimanın sadece çalışıp çalışmadığına bakarak kurulumu tamamladığını belirtti. Kurulumda montaj içinde yer alan 5 metrelik bakır boruları da bırakmadan kendisine almış ve gitmiştir. Klimayı birkaç gün sonra soğutması için açtığımızda soğutma yapmadığını anladık ve İklimsa Batem İklimlendirme'yi sorunu belirtmek için aradım. Telefondaki kadın 'O soğutur, sıcaklığı düşürün, soğuğu açtığınıza emin olun, bakın firma gelir bir sorun yoksa sıkıntı olur' diyerek dalga geçmiş ve tehdit etmiştir. Yaptığımız randevuya 1 hafta boyunca gelmedikleri gibi tekrardan aradığımızda 'Sizin randevuyu iptal ettik, siz sorun çözüldü dediniz' diye uydurma bir şey söylediler. Yalan söylediklerini ve genel merkezi arayacağımızı söylediğimizde 'Size hemen ayarlayalım' dedi ve 2 gün sonra geldiler. Sonrasında aynı S***** isimli personel klimayı sökmüş, söktüğüne dair bir belge veya doküman bırakmamış ve sorduğumuzda 'Ne belgesi' demiştir. Şimdi klimamız nerede dediğimizde bize '2000 TL verin, klimayı takalım, klimada sorun yok, tesisatta sorun var' diyorlar. Madem öyle neden ilk başta söylemedin? İşini iyi yapmıyorsan İklimsa'da çalışma. İklimsa markasına güvenerek 40 bin TL vererek klima satın aldım. Keşke diğer markalardan ucuz olanı alsaydım. Hâlâ klimamı alamadım. Polise başvuru yapmayı düşünüyorum. İklimsa pişmanlıktır. Genel Müdürlüğü aramamıza rağmen hiçbir şekilde ulaşılamamaktadır.

07 Haziran 2024 08:35 (Şikayetten 9 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

Caner
Caner
08 Haziran 2024 11:29

Hal dönüş yapılmamıştır. Bu nasıl bir firma anlamış değilim. Müşteri hizmetleri ayrı, yetki servisi ayrı, elemanları ayrı bir sorumsuz. Bir kişide çıkıp cevap veremiyor Çünkü haksizlar. Almayın bu firmadan hiçbir şey.

Bekir sonuçtan hiç memnun değil

17 Temmuz 2025 08:45
Sevgi sonuçtan çok memnun

Mitsubishi Heavy Kampanya Dan Alınan Klima

04 Temmuz 2024 13:14
Mitsubishi Heavy Kampanya Dan Alınan Klima
Enis sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 09:36
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Taşındığım Evde Klimam Hem Takılmadı Hem De Servis Dışı Bırakıldı

10 Ekim 2025 19:12