Aykut sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Ayıplı Klima Değişim Yapılmasında Zorluk Çıkarıyor

01 Temmuz 2024 20:42

N11 İklimsa İstanbul mağazasından satın aldığım iklimde yetkili servisinin kurulumunu yapmaya geldiği mitsubishi klima kurulum esnasında ayıplı çıktı. Dış ünitenin gazı yoktu. Servis bölge sorumlusu ile görüştü. Gaz basılırsa sorun kalmayacağı söylendi. Nitekim gaz basıldı ve klima düzgün çalıştı. Öte yandan klima nisanda kuruldu ve denemeden sonra tekrar kullanmadık. Haziranda ilk defa açtığımızda çalışmadığını gördük. Dış ünitenin fabrikasyon olarak delik olduğu servisin yeniden gelmesiyle anlaşıldı. Ancak değişim veya iade konusunda bölge sorumlusu konuyu ilk günden itibaren bilmesine rağmen zorluk çıkardı. Zorla dış ünite değişimini kabul ettirsek de bu seferde 2 ayda gelir deniliyor. Tüm yaz ne yapacağız? Bir zaten yaz için almıştık. Şikayetçiyiz. Yapılan bütün işlemler ürünün baştan ayıplı olduğu servis kayıtlarında mevcut. Ancak kimse sorumluluk almıyor.

04 Temmuz 2024 17:47

İklimsa'dan satın aldığım ayıplı klimanın değişimi geciktiriliyor. Yetkili servise başvuruyorum, genel müdürlük işaret ediliyor. Telefonla iklimsayı arıyorum yetkili servise yönlendiriyorum. Yaz günü bir kere bile düzgün kullanamadığım klima yüzünden mağdurum. İade edelim diyoruz satın aldığınız İklimsa bayine gidin diyorlar oraya gidiyoruz servis iade sürecini başlatır diyorlar, servise söylüyoruz, biz yukarıdan gelen talimatı yaparız diyorlar. Çok ilginç bir çalışma sisteminiz var. Buradan yazıyorum telefonla arayan arkadaşın konu hakkında en ufak bir fikri yok. Bakın talebim açık, ya iade alın ya derhal değişin şu klimayı. Bölge sorumlunuz bu klimanın bozuk olduğunu bile bile servise kurulumunu yaptırtmış. Bunu da bilin isterim. Sorunum çözülmedikçe her merciden şikayet edeceğim.

01 Temmuz 2024 21:22 (Şikayetten 40 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz incelemeye alınmıştır. En kısa süre içinde sizinle irtibata geçeceğiz. İklimsa Müşteri Hizmetleri

Aykut
Aykut
03 Temmuz 2024 21:48

Ertesi gün arayan müşteri temsilcisi konu hakkında kesinlikle bilgi sahibi değildi, bakın sorunum çok basit ya derhal değişim yapılsın ya da iade alınsın diyorum, ancak beni yetkili servise yönlendiriyorlar, yetkili servis de biz bir şey bilmiyoruz bize klima 2-3 ayda gelir dediler diyor bana, öte yandan işin en garip tarafı bölge sorumlusu konu hakkında ilk günden bu yana bilgi aahibi olduğu halde sorumluluk almıyor. Her yere şikayet edeceğim

27 Temmuz 2023 19:14
İklimsa Sıfır Sipariş, Ezik Arızalı Ürün
Damla sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Bayii Çözüm Teknik Para İadesi Ve Çalışanların Üslup Sorunu

20 Haziran 2024 13:12
Onur sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 22:09
Yetkili Servisin Ana Kartı Teslim Etmemesi Ve İletişimsizlik
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-5.jpg
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-4.jpg
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-3.jpg
yetkili-servisin-ana-karti-teslim-etmemesi-ve-iletisimsizlik-2.jpg
Adil sonuçtan hiç memnun değil

Mitsubishi Heavy Klima Sürekli Arızalanıyor Servis Sorunu Çözmüyor

30 Mayıs 2025 15:12
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

İklimsa Klimamın Garanti Dışı Bırakılması Ve Ek Masraflarla Mağduriyet

Hüseyin