Saban sonuçtan hiç memnun değil

14 Kasım 2024 20:41

IKEA'dan bir koltuk aldım, üründe resimlerde de görüldüğü gibi çökmeler oldu. Görüşmeler sağladım, temsilci geldi. Ret kararı verdi. Sonrasında ne yapacağımı sorduğumda bunu bu şekilde kullanacağımı söylediler. Oturulan yer çökmedi, yaslanma yerinin üstü çöktü, şu an mağdur durumdayım. 10 yıl garanti var diyorlar, bu garantinin ne işe yaradığını anlamış değilim. Çok uğraşlar verdim, koltuğumla alakalı çözüm bulamadım. Şu an koltuğum kötü bir durumda, mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

16 Kasım 2024 21:08

profile profile
16 Kasım 2024 21:07
ikea-koltukta-cokme-sorunu-ve-yetersiz-destek-1.jpg

17 Kasım 2024 19:02

IKEA müşteri temsilcisi aradı isterseniz parayla yeni parça satalım sizlere dedi bende 10 yıl garanti ne işe yarıyor dedim oda çökme olduğunda yardımcı oluyoruz söylendi bunda çökme var diyorum yapabileceğimiz bir şey yok diyor yani ile paramızla bizi rezil etti

Umur sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Yapısal Koltuk Arızasının Haksız Şekilde Reddi

Umur
07 Mayıs 2025 10:39
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
01 Ekim 2023 15:51
Cansın sonuçtan hiç memnun değil

Cansın
18 Ağustos 2025 22:39

Sena
20 Mart 2024 16:53
IKEA Kıvık Koltuk Servis Garanti Kapsamında İşlem Yapmıyor
Seval sonuçtan hiç memnun değil

Kıvık Koltuk Minderi Çökmesi Ve IKEA'nın Yetersiz Müşteri Hizmeti

Seval