İGDAŞ Doğalgaz Aboneliği Açılmaması

02 Kasım 2023 22:57

İGDAŞ genel müdürü ve çalışanları sizin tembelliğiniz ve sorumsuzluğunuz yüzünden beni mağdur etmeye ne hakkınız var? Aynı anda hem şu an oturduğum, hem de taşınacağım dairenin ikinci kira ücretini ödemek zorunda bıraktınız. Bir haftamı yediniz. Her gün 153'ü arayıp randevu için kayıt yaptırdım, çalışanlarınız doğalgaz aboneliği açmamak için kendini yırttı. Allah sizi yok etsin, Allah sizi evinize sağ salim ulaştırmasın inşallah, amin

07 Kasım 2023 14:45

İGDAŞ genel müdürü ve çalışanları  vatandaşı verem ettiniz 28.10.2023 tarihinden itibaren doğalgaz aboneliği açılması için her gün 153'ü arayıp randevu kayıt yaptırıyorum, kayıt oluşturuldu 24 saat öncesi SMS ile size bildirilecek diyorsunuz 08.11.2023 tarihli randevunun 24 saatin yarım günden fazlası bitti yarınki randevuda benim hastalarıma siz mı bakacaksınız bu saatten benim yerime sağlık personelini iş yerim nasıl bulacak, gün bitti daha randevu saatini bildirmediniz kapatın boşuna koltuk işgal etmeyin

03 Kasım 2023 15:21

İGDAŞ Genel Müdürlüğü, ben 153 arayıp kayıt oluşturduğum randevu talebinde sağlık personeliyim öğleden önce izin alma imkanım yok öğleden sonraki bir saat diliminde randevu verilmesini talep ettim çalışanlarınız kendini haklı çıkarmak için benim ağzımdan çıkmayan bir söz ile itham etmesinler insanda biraz vicdan utanma olur. Bir haftanın sonunda başka bir çalışanınız irtibata geçti adrese geldi ancak eve girmesi ile çıkması bir oldu, mutfak kapısını açıp söz konusu alana bakmadı bile karanlıkta camdan ne gördü ise,. Şikayetimde videosu eklemiştim görünüyor ki videoyu izlemeden cevap yazdınız

Serhat sonuçtan memnun

İGDAŞ Personeli Yüzünden Mağdur Oldum

Serhat
05 Şubat 2024 10:39
İGDAŞ Personeli Yüzünden Mağdur Oldum
Eser sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 15:40

Merve
09 Aralık 2023 12:46
Önder sonuçtan hiç memnun değil

İGDAŞ Gaz Açma Randevusu 1 Hafta Sonrasına Veriliyor

Önder