Serhat sonuçtan memnun

İGDAŞ Personeli Yüzünden Mağdur Oldum

İGDAŞ Personeli Yüzünden Mağdur Oldum
Serhat
05 Şubat 2024 10:39

Yeni kiraladığım evin doğalgaz aboneliğini açmak için İGDAŞ'a başvurdum. Sistem otomatik olarak saat 08.40-10.20 aralığına randevu verdi. Yoğun bakım hemşiresiyim ve saat 8. 30 da 24 saatlik nöbetten çıktım. İGDAŞ personeli E**** D**** bey aradı evde olup olmadığımı sordu. Bende nöbetten yeni çıktığımı 40 dakika ya ancak gelebileceğimi belirttim. Kendisi erken gelmemi istedi bende gelemeye çalışacağımı eğer 40 dakika ya gelemezsem randevuyu erteleyebileceğimi çünkü evin şu an kaldığım evden uzak olduğunu söyledim. Kendisi siz gelemeye çalışın diyerek net olmayan cevap verdi. Bende buna istinaden ilerlemeye devam ettim. Yaklaşık 40 dakika sonra beni tekrar aradı. Bense yakında olduğumu trafik yüzünden 15 dakika gecikmeli olarak geleceğimi belirttim. E**** D**** ise beklemeyeceğini başka zamana randevu almamı söyledi. Bense 08.40-10.20 arasında randevumun olduğunu saat 09.45 itibari ile evde olduğumu söyledim. Sizin sorununuz saat 08.40 ta evde olmam gerektiğini söyledi. Bense sorunun bu değil bana kesin konuşmayarak beni evimden 1 saat uzakta olan yeni eve boşuna getirmiş olduğunu söyledim. Müşteri hizmetleri ile görüşün deyip kapattı. Şu an 24 saat yoğun bakımda nöbet tutup E**** D**** yüzünden boş evde bekliyorum. E**** D**** den şikayetçiyim.

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

İGDAŞ'ın Sorumsuzluğu Ve Haksız Fatura Kesintisi

Büşra