Furkan sonuçtan çok memnun

11 Ağustos 2024 12:28
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
“İlgilenenlere teşekkürler.”

İGDAŞ Çözüm Merkezinin vatandaşın yüzüne açık açık yalan söylediği, dalga geçer gibi anlamazlıktan geldiği, yardımcı olmayı bırakın, insanları öfkelendirmeye çalışmaları sebebiyle şikayetimi buraya yazıyorum, gittiği yere kadar da yazacağım. İGDAŞ tarafından doğalgaz açılması için başvurdum, 20 gün sonraya randevu verildi. Ancak randevunun saatiyle ilgili ne bir mesaj ne bir bilgi verilmedi. 20 gün sonra gelen saha ekibi sabah 9.45'te beni aradı, ben de 20 dakikaya geliyoruz dedim. C** hıraş iş yerine gittiğimizde saha ekibi bizi telefondan engelledi. Web 155'ten durumu olduğu gibi bildirdiğimizde iki gün sonra pazar günü için yeniden randevu verildi, randevunun saati bildirilecektir diye mesaj geldi. Fakat gelin görün ki randevunun saati yine bildirilmedi. Bugün, yani randevu günü, sabah 8.00'de 153 Çözüm Merkezinden İGDAŞ hattını aradım. Orada bulunan F**** isimli arkadaş, vatandaşa değer veren, yardımcı olmaya çalışan tek insan evladı olabilir belki orada. Dürüstçe saat bilgisinin tarafımla paylaşılmadığını doğruladı, randevumun 8.40'ta göründüğünü söyledi, yetişmeye çalışmamı istedi. Eğer aynı durum yaşanırsa tekrar aramamı, kendisinin ilgileneceğini söyledi. Sonuçta saat 9.00'da iş yerine vardım. Kapıya astıkları bildirim kağıdında saat 09:00'da orada olduklarını ancak evde bulunmamam sebebiyle işlem yapamadıklarını yazmışlar. Telefonuma ise saat 8.57'de evde olmamam sebebiyle işlem yapılamadığına dair mesaj gelmiş. Yani saha ekibi mesajı atıyor, sonra bildirim kağıdı asmak için kapıya geliyor. Konunun doğalgaz açmakla falan ilgisi yok yani. 153'ü aradım, bu kez başka kişi, size mesaj gelmiş, saha ekiplerinin aramak gibi bir zorunluluğu yok gibi şeyler söyledi. Telefonu kapatıp sakinleştikten sonra tekrar aradığımda Z***** isimli bir hanımla konuştum. Bana randevu saati mesajının geldiğini söyledi. Ben de bir daha bakın, sabah konuştuğum beyefendi bana mesajların gelmediğini söyledi. Niçin yalan söylüyorsunuz diye diretince evet, mesaj gelmemiş dedi. Ne yapacağız? Şimdi bana randevu vermeyecek misiniz diye sorduğumda, isterseniz talep oluşturabilirim dedi. Doğalgazımın açılmasını istememek gibi bir şansım var mı? Yemek mi sipariş ediyorum? Ses tonumdan da mı anlamıyorsunuz dedim. Sonuçta 22 gün oldu. Bir doğalgaz açılacak ama doğalgazı açmaya gelenler gelecekleri saati bildirmiyor, gelip kapıya yazı asıp gidiyor. Daha kapıya yazı asılmadan telefonumuza mesaj geliyor, saha ekibini kontrol etmesi için aradığımız kişiler de yüzümüze yalan söylüyor.

14 Ağustos 2024 13:24

İlgilenenlere teşekkürler.

Merve
09 Aralık 2023 12:46

Busenur
03 Şubat 2024 10:45
İGDAŞ Kış Günü İnsanlara Mağduriyet Yaşatıyor!
İGDAŞ Kış Günü İnsanlara Mağduriyet Yaşatıyor!

Randevu İhmali Ve Sürekli Ertelenen Doğalgaz Açma İşlemiyle Mağduriyet

Oktay