Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
21 Haziran 2024 11:20

İdo kapıda vize ile Samos adası için iki kişi bilet aldık ve gerekli muhataplara ulaşamıyorum. Rezervasyon yaptırmam gerekiyor fakat İDO'nun Web sitesinde belirtilen ilgili yalnızca bir numara var ve ya kapalı oluyor ya meşgul ya da çalıyor ve kimse açmıyor! 26-30 Temmuz için Kuşadası-Samos bileti aldık ve hiçbir şekilde randevu alamıyorum. Görselde bulunan aramaların hepsi cevapsızdır. Aynı mağduriyeti Nisan ayında yaşadık ve İDO nun yetkili vize hizmetini geç başlatması sebebiyle seyahatimizi Temmuz ayına ertelemek zorunda kaldık! Vize işlemleri için belgelerinizi İDO nun sitesi de belirtilen mail adresine iletmemizi sonrasında gelecek onaya göre verilen adrese gönderilmesi gerektiği söyleniyor fakat mail adresinde ekte belirttiğim üzere yolladığım hiçbir maile dönül alamıyorum. Bu nasıl bir umursamazlık nasıl bir sefalet içinde hizmet böyle! Biz bilet paralarımızı, otel ücretlerimizi ödeyip sizden dönül beklediğimiz halde muhatap kimseyi bulamıyoruz. Ve bu ödenen ücretlerin geri iadesi yok. Bu paralarda kolay kazanılmıyor sayın yetkililer. Eğer sizin yüzünüzden mağduriyetimiz devam eder ve bu tatili gerçekleştiremezsek her türlü davayı açacağımızdan şüpheniz olmasın!

17 Temmuz 2024 10:46

İdo Ege adaları ile samosa bilet aldım kapı vizesi başvurusu için istenen belgeleri "[email protected]" mail adresine 2 Temmuz tarihinde attım. Seyahat tarihim 26-30 Temmuz 2024 arası ve sitede belirtilen bilgi "Öncelikli olarak seyahat tarihinizden en az 7 gün önce yukarıdaki mail göndereceğiniz evrakları sırasına göre taratıp her bir birey için ayrı olacak şekilde tek bir PDF dosyası olarak, fotoğrafınızı da Fotoğrafın dijital halinin 1.8Mbyte’ı geçmeyecek şekilde JPEG formatında aşağıdaki mail adreslerine email ile gönderilmiş olmaları gerekmektedir." şeklindedir. Bu doğrultuda 2 Temmuz tarihinde ilettiğim belgeleri içeren mailde herhangi bir sorun yok. Herhangi bir dönüş alamayınca 9 Temmuz'da tekrardan belgeleri içeren maili ilettim sonrasında 11 Temmuz'da tekrar bir dönüş alamayınca Hatırlatma maili attım. Fakat şu an 17 Temmuzdayız ve ben 14 Temmuz'dan beri her gün 4444436 numaralı hattı arıyorum ve bana her gün onay mailinin geleceğini söylüyorlar. 3 gündür bu konuya harcadığım mesainin haddi hesabı yok. Tamamen operasyonel sorumsuzluklardan kaynaklı problemler yüzünden ödediğim feribot bileti, otel ücreti ve manevi olarak yıpranmışlığımı hesabını verecek kimse yok. Madem böyle bizim Yunan adalarına gitmemizi istemiyorlarsa hiç bu seferleri koymasınlar. İnceleme sonucu yaşayacağım olumsuzluk durumu olacak olsaydı bunu göze alırdım fakat tamamen çalışanların sorumsuzluğundan kaynaklı yaşanan bu mağduriyeti kabul etmiyorum!

1721202364844.booking-yapikredi-odendi-slip.pdf
1721202364764.booking-paid-makbuz-english.pdf
1721202364597.8-1120966-ido-yasemin-kalayci-eng.pdf
1721202364591.booking-paid-makbuz.pdf
17 Temmuz 2024 10:43

21 Haziran 2024 13:30 (Şikayetten 2 saat sonra)

Merhaba size daha iyi hizmet sunabilmek adına değerli geri bildirimleriniz için İDO olarak teşekkür ederiz. Her türlü geri bildiriminiz için dilek, şikâyet, öneri ve teşekkürlerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

Orhan
Orhan
Şikayeti Çözüldü

Sorununuz çözüldü mü? Seyahatiniz gerçekleşti mi? Biz de 22 - 25 Ağustosa aldık tüm biletleri, 25 Temmuzdan beri onay maili bekliyoruz. Müşteri hizmetlerini arıyorum, bilmiyorum diyor, ne olacak diyorum bilmiyorum bekleyin mail gelir diyorlar.

Sabri sonuçtan hiç memnun değil

Sabri
11 Haziran 2024 12:18
Sinan sonuçtan hiç memnun değil

Sinan
01 Temmuz 2024 14:17