Sabri sonuçtan hiç memnun değil

İDO Kapı Vizesi Pişmanlıktır!

11 Haziran 2024 12:18

İDO ile 16.06.2024 gidiş, 21.06.2024 dönüş olacak şekilde Kuşadası-Samos bileti aldım. Kapı vizesi başvurusu için 8 Mayıs tarihinde 0552********43 numaralı telefonu arayarak randevu aldım. Sonrasında 29 Mayıs'ta mail yoluyla istenen evrakları PDF olarak gönderdim. Normalde mail ile onay almam ve evrakları seferden en az 5 gün öncesinde kargoyla göndermem gerekiyordu. Ancak herhangi bir onay gelmedi. Diğer yandan bu numara 4-5 gündür ya kapalı ya da kimse açmıyor. İDO müşteri hizmetlerini aradığımda bana gelen cevap "Eğer telefonla randevu alıp evrakları mail yoluyla attıysanız geri dönüş olur" şeklinde.
Bu yazıyı yazdığım tarih itibariyle sefere 5 gün kaldı. Bana olumlu/olumsuz hiçbir şekilde cevap gelmedi.
Şu an ise yaptıkları, yasayı kullanarak bileti iade etmeyeceklerini söylemek. Mükemmel değil mi?

20 Haziran 2024 04:22 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhaba size daha iyi hizmet sunabilmek adına değerli geri bildirimleriniz için İDO olarak teşekkür ederiz. Her türlü geri bildiriminiz için dilek, şikâyet, öneri ve teşekkürlerinizi bizlere iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla.

İpek

Sonucunuz ne oldu acaba? Bizde ulaşamıyoruz ve gitmemize 7 gün var ama maile hala cevap gelmedi

İpek

Çok kötü olmuş gerçekten çok stresli bilseydim böyle olduğunu özel şirketle anlaşırdım

Sabri

Herhangi bir sonuç yok, zahmet edip geri dönüş yapmadılar bile! Bayram sonrası belki düzelir ama biz mağdur olduğumuzla kaldık maalesef.

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
21 Haziran 2024 11:20