İder Mobilya, Koltuk Takımı Tüylendi

16 Nisan 2024 12:031.909

İder Mağazası'ndan, evlilik arifesinde aldığım yeni oturma grubum 2 yıl içerisinde tüylendi. İlk defa bir koltuğun tüylenme problemi ile karşılaştım. Mağazayı aradım, 1,5 yılı geçtikten sonra tüylenme başlamıştı ancak yoğun çalışmam nedeniyle ilgilenememiştim. Firmadan 3 ay gecikmemin yoğunluk kaynaklı olduğunu ve küçük bir takım elbise, pantolon olmadığı için, bana kumaş değişiminde yardımcı olunmasını talep ettim.

Mağaza yetkilisi hanımefendi ile cuma günü video paylaştım. Pazartesi dönüş yapacağını söyledi, ancak üzerinden 18 gün geçmesine rağmen dönüş yapılmadı. Ben tekrar aradım, tüy makinesi ile tüylerini alabileceklerini söylediler.

Sanki kıyafetmiş gibi. Oturma salonum iyice gözümden düştü ve ilk defa alışveriş yaptığım bu mağazanın ürününe sahip çıkmasını ve mağduriyetimi gidermesini talep ediyorum.

30 Nisan 2024 00:04

İder koltuk takımı kısa sürede tüylendi, süngeri kuması dağıldı. Tam bir pişmanlık nereye şikayet ediliyprsa edeceğim. Koltuk takımı değilmiş gibi mağazanın sahiplenmedi ürünü. Mağaza yetkilisi 2 ay garanti sürecinin geçişini bahane ederek hiçbir şey yapmadı. Ücretli kumaş değişimi yapacaklarmış. Koltuk takımının tüylenmesi normal mi?

16 Nisan 2024 13:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Taleplerinize yönelik ürünlerimizle ilgili size hizmet vermekten memnuniyet duyacağımızı bilmenizi isteriz.Garanti süreniz malın teslim tarihinden itibaren başlar ve 2 yıldır ( Bu süre 2 yıldan az ve fazla olamaz ) .Ücretsiz onarım hakkını kullanabilmeniz için tamir için gereken azami sürenin aşılmaması gerekli bu sebeple onay verdiğiniz takdirde vereceğimiz hizmet garanti kapsamı dışında olacaktır. Saygılarımızla, Teknik Serv .Hiz-Çağrı Merkezi Yönetimi

Turkceci
19 Nisan 2024 21:31

Sizlerin üründeki tüylenmenin garanti sürecinde olmasınu baz alarak, İstanbul şartlarında çalışmanın ve ulaşmanın da göz önüne alındığında 2/3 ayın büyük bir kurumsal firma tarafından tolere edilebileceğini düşünmekteyım. Takdir edersiniz ki sizleri aramamın ve görüntü iletmenin üzerin den dahi 18 gün geçmiş ve herhangi bir dönüş firmanız tarafından olmamıştır. Koltuk takımının yüzeyınun tüylenmesini bir paltonun, pantolonun tüylenmesi gibi normal gördüğünüzü söylemeniz ve tüy makinesiyle tüylerini almayı teklif etmeniz firmanızın kalitesini göstermekte. Üzülerek hala İder mağazalarından yüzey değişimi bekliyor ve ürün kalitesi ve marka değerinin göz önünde bulundurularak maddi manevi hasarımızın giderilmesini rica ediyoruz.

İder Mobilya Müşteri Hizmetlerinde İletişim Sorunu Ve Çözüm Eksikliği

22 Mayıs 2025 19:031.301

"A*eeeee hanimmmm teşekkürler kuruma A**** hanımlar yakışıyor çözüm odaklı dinlemeyi bilen sonuç odaklı isteeee budurrr🤗🤗🤗🤗"

13 Ağustos 2024 18:392.814

İder Mobilya'dan aldığım 3'lü (yemek odası, salon takımı, yatak odası takımı) mobilya grubunda yaşadığım sorunlarla ilgi...

2 Destek

İder Mobilya Değişimde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksikliği!

19 Ekim 2024 13:241.657

Siteler'deki İder Mobilya'dan 2 yıl önce evimizin tüm mobilyalarını aldık. Bir yılımız dolmadan koltuklarda tüylenme old...

14 Eylül 2023 15:203.593

"Teşekkürler"

1 Destek

İder Mobilya Mobilya Mağazasından Alınan Koltuk Takımı Tiftiklenme Şikayeti

6 Nisan 2024 13:561.756

İder Mobilya Denizli mağazasından satın aldığım koltuk takımı ciddi anlamda tiftiklendi. Oradaki satıcıya defalarca sord...

Tümünü Gör
İder Yemek Masası Sandalye Sorunu

İder Yemek MasasıSandalye Sorunu

Merve
İder Mobilya Avcılar Kapadokya Model Koltuk Takımı Hüsranı!

İder MobilyaAvcılar Kapadokya Model Koltuk Takımı Hüsranı!

Pınar
İder Mobilya Ankara Büyük Pişmanlık

İder MobilyaAnkara Büyük Pişmanlık

Yasemin
İder Mobilya Üründeki Ayıbı Kabul Etti, Gidermek İçin Ücreti İstedi!

İder MobilyaÜründeki Ayıbı Kabul Etti, Gidermek İçin Ücreti İstedi!

İder Mobilya Üretim Hatasını Kabul Etmiyor, Bir Pişmanlık Hikayesi!

İder MobilyaÜretim Hatasını Kabul Etmiyor, Bir Pişmanlık Hikayesi!

Süleyman