Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Kargo Teslimat Sorunu Ve İade Talebi

Kargo Teslimat Sorunu Ve İade Talebi
07 Kasım 2024 14:27

İdefix mağazasında satış yapan gp batteries firmasından pil satın alma hatasına düştüm! Pazartesi günü Hepsijet denen çalışma ahlakı üst düzey olan firmaya kargomu teslim ettiler. İstanbul'dan Kırklareli'ne 3 gündür kargo teslim edemiyorlar. Sundukları bahane ise 11.11 yoğunluğuymuş. Kendilerine çok güzel yalan bulmuşlar sanırsınız ki tüm Türkiye'nin kargolarını bunlar taşıyor. 3 günden beri bunları İstanbul merkezindeki aktarmada oradan oraya atılıyor paketim. Diğer tüm kargolar Ankara'dan bile olsa 1 günde teslimat yapabiliyorken bu sözde kargo firması 3 gündür aktarma merkezinde kargo paketini orada oraya gezdiriyor! Şikayet ettiğimizde ise beklememiz telkin ediliyor ama asla bir çözüm sunulmuyor! Gp batteries yani dnp Discount Net Elektronik Pazarlama a. Ş. Lütfen hemen paramı iade edin! Ondan sonra Hepsijet denen firma ile gönderdiğiniz paketi ne zaman geri alırsınız. Umurumda bile değil! Siz müşterinin yanında değilsiniz. Size de yazdım ne dediniz yoğunluk varmışta siz zamanında teslim etmişsiniz! Bir daha yazıyorum paramı bana iade edin. 100 lira fazla verir. Duracell pil alırım ama yinede sizin gibi bir firmadan bir daha mal almam!

07 Kasım 2024 14:51 (Şikayetten 24 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli işlemler başlatılmıştır. En kısa sürede sizin ile iletişime geçeceğiz. Konuyu bizim ile paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

07 Kasım 2024 14:55

Kopyala yapıştır mesaj. Ben verecekleri cevabı söyleyeyim. Satıcı ürünü aldıktan sonra 10 gün içinde iadenizi onaylayacaktır! Çünkü biz bunlara elimizi kaptırırsak kolumuzu alırlar! Paranla rezil olmak istiyorsanız bu 3 firmaya bulaşın!

08 Kasım 2024 09:30

Bugün 4. Gün benim paramı iade edin mağazanızla ve Hepsijet ile ne yaparsanız yapın! Hala Hepsijet denen rezil firmanın aktarma merkezinde bekliyor paket. Kargoyu iptal ettim hala aktarma merkezinde! Hepsijet'e kargoya veren dnp elektronik gitsin paketini geri alsın beni ilgilendirmiyor benim paramı iade edin!

11 Kasım 2024 11:57

Sayın Serkan D., Talebiniz ile ilgili detaylı bilgiyi size telefonda aktardık. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. idefix Müşteri Deneyimi Ekibi

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Muhammet
24 Temmuz 13:27
Kargo Ve Sistem Hataları Yüzünden 10 Gündür Mağdurum!
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
03 Haziran 2024 13:03
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

29 Kasım 2024 04:10
İdefix 'ten Sipariş İptali Ve Kötü Müşteri Hizmeti
İdefix 'ten Sipariş İptali Ve Kötü Müşteri Hizmeti
Macit sonuçtan hiç memnun değil

Macit
28 Mart 2024 01:26