Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 09:59

İddaa şirketi Şikayetvar sayfasına daha önceden iki ve bununla üç adet şikayet bildirmeme rağmen hiçbir şey yapılmadı. Aynı gün aynı saat ve sırayla aynı maçın 1.5 üst, 2.5 üst, 3.5 üst ve 4.5 üst oynadım. Çin maçının ama kuponlardan biri saat 11.00 maçı yerine aynı isimdeki 15.00 maçının kuponunu bastı. Bayi aynı zamanda kahvehane olduğundan oyun makineleri açık bırakıp bayiye önemli maç saatlerinde geldiğini personel söyleyince kuponu iptal edemedim. İddaa'yı birkaç kez aradım, oradan da her seferinde oyalandım ve sonra bana dönüş yapıp tutturduğum diğer kupon paralarını alabileceğimi, yalnız 2.5 üst kuponunu alamayacağımı söylediler. Tekrar aradığımda da maç iptal olmuş, 15.00'te oynuyor. Şikayetvar sayfasına şikayet ettim, oradan da bir sonuç alamadım. Çin maçının sadece ev sahibi takım isimleri benzer, deplasman 2.5 farklı ve canlıda yer almayacak maçın saatinde Beijing. Taşhan maçının 2.5 üst basan makinelerin arızalı olmasına rağmen yatırdığım 1462 TL'yi ve kazancımı alamadım. Size makinelerin arızasından kuponlarını son kez atıp avukat dava açması için görüşme sağlayarak gereğini yapacağımı bildiririm. Şikayetvar sayfasının ilgilenmemesinden çok üzgünüm.

06 Temmuz 2024 09:47

Yalan dolan bahaneler

06 Temmuz 2024 09:46

Sayfanız hiçbir ise yaramadı ve ben iddaa. Com tarafından paramın çalındığını edildiğimi düşünüyorum teşekkürler bir işe yaramadığınız için şikayet var sayfası kurumlar sizi kaile almıyorsa bu sayfayı niye açtınız beni bos yere arayıp yalanlar uyduruyorlar

05 Temmuz 2024 10:21 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli oyuncumuz, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz ile ilgili olarak konuyla ilgili birimimiz, şikayetiniz ile ilgili incelemeler tamamlandıģında sistemde kayıtlı cep telefonunuz üzerinden size geri dönüş sağlayacaktır. Saygılarımızla.

06 Temmuz 2024 09:35

Sayın ilgili, Oyuncumuzla iletişime geçerek gerekli bilgilendirme işlemlerini tamamladık. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla

06 Temmuz 2024 09:49

Yalan dolan bahaneler uydurup durdular makineleri bozuk bayileri bayiyi açıp gitmiş insanlar hatalı kuponları iptal etmesinler diye resmen dolandırıldığımı düşünüyorum

İddaa Kazancı Yatırmıyor

Murat
09 Haziran 2024 21:15
İddaa Kazancı Yatırmıyor
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
10 Kasım 2023 12:17
Ergin sonuçtan hiç memnun değil

Canlı Bahiste Kuponumun Eksik Ödenmesi Ve Mağduriyetim

Ergin