Başvuru Sürecinde Belirsizlik

Şeymanur
Şeymanur
iData
29 Ekim 2024 01:3411.379

İdata Altunizade merkezine 30 eylülde evrak teslimi yaptım. Başvuru sorgulama yaptığımda bugün ilk kez "Başvuru dosyanız işlem sürecindedir" yazısı çıktı. Normalde 'ilgili elçilik/konsolosluğa gönderilmiş olup işlem sürecindedir" tarzı bir yazı çıkıyordu.
Bu pasaportumun Altunizade şubesine gönderildiği anlamına mı geliyor?

Yorumlar(23)

Pınar
Pınar
19 Kasım 2024 16:52

Şeymanur hanım yazı değiştikten bir gün sonra mı pasaportunuz gelmiş iData'ya

1 Kasım 2024 01:41

Merhaba, vizenizin çıkması bana resmen umut oldu. 7 ekimde Altunizade'den başvurdum Umarım haftaya benimki de çıkmış olur. Şimdiden iyi yolculuklar. Siz SMS ile bildirim istemiş miydiniz yoksa otomatik mi geliyor? Bir de ne kadar sure çıktı acaba

Eren
Eren
31 Ekim 2024 09:40

Şeymanur hanım hayırlı olsun. 24 Eylülde aynı ofisten evrak teslim etmemize rağmen bizim durumumuzda herhangi bir değişilik olmaması ve bizden sonra başvuran bir çok arkadaşa geri dönüş yapılmasından anlaşılıyor ki düzenli bir sıralamaya göre değerlendirme yapılmıyor.

30 Ekim 2024 16:24

Heyecanla sizi bekliyoruz

Esra
Esra
30 Ekim 2024 15:25

Merhaba, Pasaportunuzu alabildiniz mi? Bizde gidelim olmadı🥺

30 Ekim 2024 14:57

Bizim de 8 Ekim müracaat tarihimiz hala sonuç yok haftaya gelir büyük ihtimalle diye düşünüyorum

30 Ekim 2024 14:30

Merhaba sonuç alabildiniz mi? Benimde 7 Ekim belge teslimi hala cevap yok

30 Ekim 2024 10:46

Sonuç alabildiniz mi

Selvi
Selvi
29 Ekim 2024 23:34

Genelde bu aşamaya geldiğinde pasaportlar iData'ya teslim edilip kargoya veriliyor.

29 Ekim 2024 15:25

Yarın bilgi verir misiniz buradan lütfen

Kadir
Kadir
29 Ekim 2024 13:25

Merhaba gecengün bir gönderide daha sordum size de sormak istiyorum randevu atama süreciniz ne kadar sürdü. Bilgi verebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler...

29 Ekim 2024 10:58

Bence öyle Şeymanur hanım yarın haber alırsınız diye düşünüyorum

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Idata Başvuru Durumu Karışıklığı

Sera
Sera
iData
10 Kasım 2023 16:2211.594

18 Ekim'de Altunizade IDATA'dan turist vizesi başvurusunda bulunduk. İlk gün başvuru takibinde 'Başvuru dosyanız işlem s...

2 Destek4 Yorum

Öne ÇıkanKonular