İdata Altunizade'de Başvuru Süreci Uzadı Mı?

27/09/2024 tarihinde İdata Altunizade şubesinden evraklarımı teslim ettim bugüne kadar başvurunuz iletilmiştir yazıyordu, bugün dosyanız işlem sürecindedir yazıyor, bu tarihte başvurup sonuç alan var mıdır acaba? Başvuru süresi hiç bu kadar uzun olmamıştı daha önceki başvurularımda

Elif
30 Ekim 2024 09:01

28/10/2024 tarihinde mesaj geldi, bugün teslim aldım pasaportumu darısı tüm bekleyenlere

Yorumlar(14)

Funda

Sonuç geldi mi Elif hanım

Merhaba bir sorum olacaktı. Annem Babam ve kız kardeşim düğün için Almanya'ya gelecekler, 21.08.2024 tarihinde Antep'te evraklarımızı teslim ettik. 2 ay çoktan geçti fakat hala bir geri dönüş alamadık arıyoruz yoğun talep var falan deniyor. Düğün 16 Kasım biz 2 haftalık bir seyahat planladık ve evraklarımızın arasında düğün kartı ve düğün salonu sözleşmesi de var, her gün bugün haber gelecek mi diye uyanıyoruz tüm günümüz çok stresli geçiyor zaten. Düğüne kadar yetişir mi acaba?

Kezban
Şikayeti Çözüldü

Öyle görünce seyahati son olanlar direk Gayrettepe'ye gidip alıyorlar darısı bize olsun benim 14 Ekim evrak teslimi seyahatte 5 Kasım diken üzerindeyiz

Eray
Benzer Şikayeti Var

Elif hanım benim 26.09.2024 tarihinde Almanya schengen vize için İstanbul Altunizade şubesine teslim ettiğim pasaportumun 25.10.2024 (bugün) 15.29 saatinde pasaportum kargoya verilmiştir SMS bilgisini aldım

Elif Hanım seyahat tarihine göre sonuçlanıyor sanırım sizin seyahat tarihiniz nedir

Kezban
Şikayeti Çözüldü

Elif hanım başvuru süreciniz bitmiş muhtemelen başvurduğunuz merkeze ya da kargo hizmeti aldıysanız size gelecektir bu yazıdan birkaç saat sonra mesaj mail bildirimi geliyormuş evrak tesliminiz ne zaman olmuştu acaba?

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.

Altunizade İdata Hüsran 26.7.2024 Başvuru 21.9.2024 Gidiş Sonuç Yok

Altunizade iData 26.7.2024 eksik evraklı ilettiğimiz başvuruyu 31.7.2024 da konsolosluğa gönderdi. 21.9.2024 seyahatimiz...

5 Yorum

İData İtalya Vize Başvurusu

14 Temmuz 2023 tarihinde İdata Altunizade şubesinden 28 Eylül 2023 tarihli seyahatimiz için eşim ile birlikte vize başvu...

3 Destek12 Yorum

Vize Başvurum Neden Hala Sonuçlanmadı?

Idata Altunizade Şubesi'nden 14 Ağustos tarihinde yapmış olduğum turist vizesi başvurum 09/10/2024 tarihinde halen sonuç...

1 Destek

Öne ÇıkanKonular