Gamze sonuçtan hiç memnun değil

İdaş Yatak Ve Yastık Alımında Yaşanan Rahatsızlık Ve Memnuniyetsizlik Durumu

19 Aralık 2023 16:45

İdaş İstanbul Bağcılar Güneşli Şubeden 31.08.2023 tarihinde Mira Pocket Pedli yatak satın aldık. Şubede bakmış olduğumuz hem de deneyerek aldığımız yatağımız aynı yumuşaklıkta gelmediği gibi üzerine bizde bel ağrısı yapmıştır. Uyandığımızda ağrılarla uyanıyoruz. Çalışan insanlar olarak memnun kalmadığımız gibi bir de ağrılarla karşılaşıyoruz. Bu şikayetimizi gerek bayiye gerekse İdaş müşteri hizmetleri numarası 444 4 327 aradığımızda tarafımıza verilen 0850 800 43 27 numaralı telefon ve 0539********27 WhatsApp hattından ilettik. Bize dalga geçer gibi 2 günde dönülüp ardından kullanım oldukça yataktaki sertlik geçecektir bayidekiler farklı vücut endeksine göre denendikçe esneme yapar şeklinde dönüş yapmış ve kontrol etmesi için kimseyi yönlendirmemiştir. Yatağımızın aynı yumuşaklıkta olmadığı için değişimini talep ediyor. İlgili kurumlardan şikayetçiyim taleplerimize geri dönüş yapılmasını ve çözülmesini istiyoruz. Ayrıca Visco Air yastık aldık ikisinin yumuşaklığı birbirinden farklı ve iki defa boyun tutulması yaşadık, bununla alakalıda talep açtık bayiye götürmemiz gerektiği bildirildi. İdaş'tan memnun olacağımızı düşünürken hüsrana uğradık!

profile profile
19 Aralık 2023 17:56 (Şikayetten 1 saat sonra)
25 Aralık 2023 09:25

Müşteri hizmetleri tarafından ne bir dönüş ne de bir arama oldu. Burada ancak usulen cevap yazılıyor ki açık kalmasın diye. 5 gün önce yazdığım şikayetim için aranmadım bile. Mağduriyeti kimse karşılamıyor!

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

İdaş Edremit Bayisinden Aldığımız Yatak

Bülent
13 Ağustos 2023 21:31
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Yatakta Çökme Sorunu Ve Vücut Ağrıları

Burcu
06 Mart 2025 11:42
Yatakta Çökme Sorunu Ve Vücut Ağrıları
Mizyal sonuçtan hiç memnun değil

Mizyal
27 Ekim 2023 11:56
İdaş Teslim Alamadığımız Yatak
Bora sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 10:25
İdaş Mira Coil İle Oluşan Bel Ve Sırt Ağrısı