Orhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Temmuz 2024 17:38

21 Temmuz 2024 tarihli şikayetim neticesinde "İçer" teknik servis tel: 08503402221 Cumhuriyet Mah. Yener Sokak No: 1-3A Bahçelievler İstanbul VD: Bahçelievler VNO: T. C.: 104*****268 VN: 4691266733" bu firma geldi, makineye baktı, kart arızası dedi, silikon kart bunlar tamir olmuyor dedi, 10 bin lira kart parası kredi kartından şimdi almamız lazım deyip çektiler. Kartımı geri isterim dedim bozuk olanı, bir zaman sonra makine geldi, kart gelmedi, zorladım, getirdikleri kart makineden çıkan kart değil, içinden çipleri sökülmüş. Söylememe rağmen iade vermediler, beni oyuna getirdiler, hatta faturamı dahi kesin diye kaç kere zorla telefonlarına ulaştım, tamam şimdi kesiyorlar deyip faturamı dahi kesmediler. Ben de vergi dairesine şikayette bulunacağımı söyledim, önümüzdeki bu yeni ayda şikayette bulunacağım, faturamı kesmedi vergi kaçırıyor diye. Şimdi dediğim gibi Arçelik kurumunun düştüğü içler acısı bir servis silsilesiyle oyuna getiriliyoruz. Profesyonel teknik çalışanlar olarak bu gibi sorunların üstesinden gelecek kadro ve ekip oluşturmayıp Arçelik'e güvenen biz tüketicilere yardımcı olmadığınız gibi, malzemeyi satıncaya kadar fabrika üretim aşaması olarak değerlendirdiğinizi gördüm. Çok çok yazık, olmaması gereken bir durumdu, güzelim kurumu yönetim kadrolar perişan etmiş, daha diyecek sözüm kalmadı. İnşallah doğru bir yönetimle ivedi olarak müşteri memnuniyetini sağlamalarıdır. Arçelik ailesine olan güvenim ve sevgim kalmadı.

Göksel
Göksel

Geçmiş olsun, mağduriyetiniz giderildi mi?

16 Aralık 2023 00:15

Anka Beyaz Eşya Servisi Buzdolabı Tamiri