Samim sonuçtan hiç memnun değil

ICBC Turkey İcbc Depremzedelerin Hesaplarında Haber Vermeden İşlem Yapıyor.

01 Ağustos 2023 15:45

07 Ağustos 2023 16:30

Hiçbir gelişme olmadı Sorun çözümlendi gibi mesaj yayınlamışsınız Öyle bir şey yok lütfen tekrar yayına açabilir misiniz.

Samim
Samim
07 Ağustos 2023 17:15

Deprem bahane edilerek İcbc depremzedelerin hesaplarında haber vermeden işlem yapıyor. 6 Şubat'ta meydana gelen ve evimde ağır hasar bırakan 7.9 büyüklüğündeki yıkıcı depreme kadar Antakya şehrinde yaşıyordum. 85 yaşındayım. Yıllardır geçim kaynağım icbc hesabında bulunan vadeli hesabım. Depremden sonra apar topar önce Ankara'ya sonra da Mersin'e tanıdığımın evine yerleştim. Yaşadığım şok, acil barınma kaygısı ve hastane işlemleri sebebiyle hesabımı bir süre kontrol edemedim. O sırada icbc vadeli hesabımdaki parayı değil onayım haberim dahi olmadan vadesiz hesaba aktarmış. Ve bana 150.000 TL de fazla kayıp yaşatmıştır. Zaten yaşım gereği İnternet bankacılığı kullanamıyorum. Yıllardır istisnasız beni arayarak vademi yeniliyorlardı. Hatta bunu onların müşteri temsilcisi teklif etmişti. Şu ana kadar da telefonda vade devamını hep onayladım. İcbc Depremden sonra onayım ve talimatım olmadan, bana haber vermeden hesabımı vadesize geçirmiş beni zarara uğratmıştır. Banka Yetkililerine konuyu arz ettiğimde deprem dolayısıyla aramadıklarını bana 7500-tl. Ödemeyi teklif ettiler. Bu haksız ve ayrımcı muameleyi elbette kabul etmiyorum. Yasal haklarım saklı kalmak üzere Banka Yönetiminden mağduriyetimin giderilmesini rica ediyorum.

25 Mayıs 2023 17:08

22 Mayıs 2023 15:45
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
29 Haziran 2023 09:00
Akbank Kendisinden Kaynaklı Sorunları Çözmüyor. Mağdur Ediyor
Yılmaz sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 23:17

13 Ağustos 2023 17:55