Tuncay sonuçtan memnun

İcanpares.com Ödemeyi Aldı Ürün Ortada Yok

20 Ağustos 2024 10:14

13 Ağustos 2024 tarihinde "ıcanpares.com" firmasından bir ürün siparişi vermiş ve aynı gün ödemeyi de havale ile gerçekleştirmiştim. O günden beri firmanın kargo takip sitesinde "ödeme bekliyor" şeklinde görünüyor. Defalarca aradığım tek telefon numarasından bir keresinde bir kişi çıktı, durumu anlatıp bilgi istedim. Ben daha sipariş no ad soyad vs söylemeden "havale ile yapılan siparişlere bugün bakılıyor, akşama kargo çıkar" diye bir cevap aldım. Benim kim olduğumu ve neyi sipariş ettiğimi bilmeden bu cevap nasıl veriliyor, standart bir cevap hazırlanmış olmalı. Firmaya o andan beri sitelerinde verilen tek bir numaradan ulaşılmıyor, e-postalarıma da cevap alamadım. Birçok sanal mağazası olan bir firma, dikkatli olunmalı.

20 Ağustos 2024 10:33 (Şikayetten 19 dakika sonra)
27 Ağustos 2024 11:32

Merhaba, konu hakkında sorununuz çözüldüyse bildirmenizi rica ederiz. Çözülmediyse yine aynı şekilde iletirseniz şikayetinizi sonuçlandıralım.

Tuncay
Tuncay
27 Ağustos 2024 12:00

Ben bir müşteri olarak firmaya ulaşamazken "sikayetvar.com" üzerinden firmaya ulaşılmış olacak ki bir yetkili tarafından arandım ve sorunun kaynağı konusunda bilgilendirme yapıldı ve ürün teslimi gecikmeli de olsa gerçekleştirildi. Firmaların bu tür durumlarda "ulaşılabilir" olması çok önemli. En azından web sitesinde bir "pop up" pencere ile firmadaki / sipariş sistemindeki vb. Problemlere ait bir bilgilendirme yapılabilir, telefona bakacak bir kişi organize edilebilirdi. Teşekkürler

Veysel sonuçtan çok memnun

16 Mayıs 2024 16:38
"Firma talep üzerine iletişime geçerek ürünü tekrar gönderim sağlayarak sorunu çözdü. Teşekkürler."
İcanpares Sürat Kargo 1 Ay Geçmesine Rağmen Teslimat Yapmadı!
İcanpares Sürat Kargo 1 Ay Geçmesine Rağmen Teslimat Yapmadı!
Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

05 Ocak 2025 05:22

05 Mart 2024 11:22