Devrim sonuçtan çok memnun

Hyundai Elmas Oto'da Onarım Gecikmesi ve İkame Araç Sorunu

02 Ekim 2024 15:18
Devrim'in Teşekkür Mesajı
“Uzun sürmüş olsa da aracın panjuru temin edildi ve montajı için randevu verildi. Ayrıca Hyundai tarafından periyodik bakımda %30'luk bir indirim yapıldı. 9 yaşında bir arabanın ön panjurunun stoklarda bulunmaması ve temininin uzun sürmesi can sıkıcı oldu. Ancak yetkili servisin bu süreçte sorularıma anında yanıt vermesi ve gerekli bilgilendirmeyi yapması çok olumluydu. Elmas Otomotiv hasar servisi müşteri danışmanlarına da çok teşekkür ederim.”

Trafik kazası sonucu ön tamponu ve ön panjuru hasar gören aracımı 11.09.2024 tarihide Hyundai yetkili servisi Elmas Oto'ya götürdüm. Ertesi gün trafik hasar dosyası açıldı ve onarım işlemi başladı. Ancak aracın ön panjuru temin edilemediği için aracın onarımı aradan üç hafta geçmesine rağmen tamamlanamadı. Hasar birimi herhangi bir teslim tarihi vermiyor. Sigorta kurumunun vermiş olduğu ikame aracın süresi de dolduğu için araçsız kaldım.
Bu kadar basit bir hasarı tamir edemeyerek Hyundai Elmas Oto beni mağdur etmiştir. Acilen ikame araç verilmesini ve aracımın da tamirinin sonuçlanmasını istiyorum.

02 Ekim 2024 16:36 (Şikayetten 1 saat sonra)
Devrim
14 Ekim 2024 15:23

Şikayetimden sonra Hyundai Assan müşteri temsilcisi aradı ve süreci hızlandıracaklarını söyledi. Birkaç gün sonra da servis, aracın eski panjurunu takarak teslim etti. Yeni panjurun sipariş edildiğini, gelince değişim için çağıracaklarını ifade ettiler. Bu çözüm daha ilk hafta uygulanabilirdi. Boşu boşuna araba 3 hafta serviste yatmış oldu. Panjur hala monte edilmediği için sorun tam çözülmüş değil ama en azından ben aracımı kullanabiliyorum.

Devrim
05 Aralık 2024 12:40

Ahmet
21 Mart 2024 16:21
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Gamze
21 Ekim 2024 16:04
Kader sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Parça Tedarik Sorunu Servis

Kader
01 Ekim 2024 19:07
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai İoniq 5 Parça Tedariği Ve İkame Araç Taleplerim Yanıtsız Kaldı

Ozan
02 Ekim 13:12
Kamil sonuçtan hiç memnun değil

Kamil
02 Ekim 2023 18:48