Mümtaz sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2024 14:15

Merhabalar,
Aracımı aldığım 2013 yılından itibaren 0 km'den şu anki 224000 km ye kadar aralıksız olarak tüm bakımları yetkili serviste yaptırmama rağmen aracımla yolda kaldı ve arıza verdi.
Çekiciyle Samsun Hyundai yetkili servisine götürdüm.
Yapılan incelemelerde katalizör arızası olduğu ve bu arızadan kaynaklanan motor arızası meydana geldiğini ve aracın toplam maliyetimin 185. 000 TL olduğunu söylediler.
Ben soruyorum şimdi.
Ben sıfır aldığım aracı hiç aksatmadan 11 yıl bütün bakımlarını yetkili servis tarafından yaptırmama rağmen neden bu arıza ile karşı karşıya kaldım. Neden yetkili SERVİS'E gidiyoruz.
Aracımız arıza vermesin aracım yolda kalmasın çıkabilecek veya oluşabilecek arızaları tespit etmek ya da kullanım doğrultusunda değişmesi gerektiği parçaları bilgilendirmek gibi bilgiler almak ve aracın tamirini garantili bir şekilde yaptırmaktır.
Katalizör un değişip değişmeyeceğini ben bilemem. Hangi parçanın kaç km de değişeceğini ben bilemem. Bakıma girdiğimde nelerin yapılması gerektiğini ben bilemem. Benim tespit ettiğim bir arızam varsa onu bilirim onu söylerim gerisini Servis yetkilisi yapar
misafir bekleme yerinde beklediğimizden dolayı neler yapılıp yapılmadığını ben bilemem. Hangi parçasının değiştiğini ben bilemem. Benim bildiğim Nelerin değişeceğini nelerin yapılması gerektiğini servisin bilmesi gerektiğini biliyorum. Bu konularla ilgili benim bilgim olmadığı için o bakımdan aralıksız olarak yetkili servise gidiyorum aracım yolda kalmasın can güvenliğim olsun diye yetkili servisi tercih ediyorum.
Şimdi ben size soruyorum vicdanınızla değerlendirin. Bu zaman kadar aralıksız olarak yetkili serviste 11 yıldır tüm bakımları yaptırılmış bir araç bu arızadan dolayı yolda kalırsa benim ne gibi bir suçum olur ve mağdur edilirim. Servis kayıtlarımın incelenmesini istiyorum.
Konunun bir an önce detaylı incelenmesi ve mağduriyetimin giderilmesi hususunda gereğinin yapılmasını rica ediyorum. Telefonla siz yetkililere ulaşamıyorum Vicdanınıza bırakıyorum selam ve sevgilerimle
Mümtaz G****
0539*******24
O8 au 079 Plakalı Hyundai ix35
2013 Hyundai İX35 style Plus

22 Ocak 2024 07:56 (Şikayetten 17 saat sonra)
Mümtaz
27 Ocak 2024 16:23

Halen benimle iletişime geçen bir yetkili olmadı.

Sefa sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Yetkili Servislerin Fiyat Tutarsızlığı Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Sefa
27 Şubat 21:40
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arıza Veren Hyundai Tucson!

Zehra
14 Kasım 2023 10:07
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Özgür
16 Nisan 2024 23:11