Malik sonuçtan hiç memnun değil

Hyundai Assan Ön Panjur Nikelaj Soyulması

17 Temmuz 2023 23:31

Ön panjurda nikelaj da soyulma var;2022 Model N-Line Tucson aldım. Araçta ön kamera yanında küçük bir çatlama olmuş. Fark ettim servise gittim darbe gelmiş dediler. Oysa etrafında herhangi bir başka darbe izi de yok. Neyse dedim aracı kullanmaya devam ettim. Çok sonra ön panjurun en alt sert kısmında nikelaj da soyulma başladı. Tekrar servise gittim. Hyundai yazalım dediler ve gönderdiler. Gelen cevap çatlamadan kaynaklı soyulma olmuş deyip garantiden değişimi reddetmişler. Oysa nikelaj soyulan alan sert bir alan olup esneme yok. Servise soruyorum çatlak tarafında altında sağında solunda olmayan soyulma neden en altta var. Cevap alamıyorum. Sözlü olarak bana mantıklı hiçbir izah yapamıyorlar. Son sözün Hyundai da olduğunu yorum yapamıyoruz diyorlar. Yasal servis nasıl yorum yapamaz orası da çok tuhaf. Son kez daha Hyundai yazdım. Servis daha önce kasasında kronik sorun olduğuna dair bir bilgi paylaşmıştı. Ama arkasında durmadı. Araç satış sonrası hizmette sınıfta kaldılar. Kaç tane kişiyle görüştüm ve soyulan bölgeyi gösterdim arkasında durulmamasına herkes şaşkın. Bu çok bariz malzeme kalitesinden kaynaklı bir durum Hyundai bunun nasıl çözmez diyorlar. Çatlaklığın soğuk sıcak farkında olduğunu düşünüyorum ama soyulma olmasaydı yine sorun yoktu. Ama eminim ki eğer çatlama olmasaydı hiç uzatmayacak parçayı değiştireceklerdi. Oysa çok kişi teyit etti ki soyulma çatlamadan bağımsız. Neden çatlayan yerde değil de en sert zeminde soyulma var? Kırmızı işaretli yer çatlak mavi tarafta soyulma var. Eğer yine aynısını yaparlarsa herhalde yasal zemine gideceğim.

18 Temmuz 2023 07:55 (Şikayetten 8 saat sonra)
Malik
21 Temmuz 2023 11:08

Talebim karşılanmadı. Çatlaklık bahanesiyle garantiye almadılar. Yasal müracaatta bulunacağım. Hyundai artık benim için bitmiştir.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

H-Promise Garantisi Altında Kronik Sorunlu Araç

29 Aralık 2024 17:57