Selman sonuçtan hiç memnun değil

Huawei WhatsApp Problemi Artık Düzelmiyor

Huawei WhatsApp Problemi Artık Düzelmiyor
11 Mart 2024 12:44

Huawei Nova 10 se Gbox üzerinden WhatsApp ® kullanıyordum. Son bir aydır WhatsApp giriş sırasında "resmi uygulama gerekiyor" uyarısı veriyordu. Bir anda WhatsApp'tan attı sistem ve giriş yapmak istediğim de "Doğrulama kodu almaya çalışınca Resmi uygulama gerekiyor. Hatası veriyor sürekli." ve doğrulama yapamıyorum. Android telefonda denediğimde sorunsuz giriş yapıp işlem yapabiliyoruz. App Store'dan App olarak da indirdim ama yine aynı hataya devam ediyor. Çözüm bulamadım. Tamamen bu sorun var. 1 haftadır bununla uğraşıyoruz. Huawei kullanan çok fazla mağdur var. İnsanlar bloklarda durmadan bu konu üzerine çözüm arıyor ama bir şey bulamıyor. Buradanda bir sonuç alamazsam Tüketici Mahkemesi'ne gideceğim

profile profile

Yorumlar (6)

Burcu
Burcu

Sorun çözüldü mu acaba bende aynı durumu yaşıyorum

Songül

Aynı sorunu bende yaşadım. Petal Search den indirdim düzeldi. Denemenizi tavsiye ederim

Songül

1 tane çıkıyordu ve sürüm yazmıyordu. Önce WhatsApp a girmeye çalışın indir ekranı açılacaktır. Oradan indirme işlemini yapın ama indirmeyecektir yine indirmeye yönlendirecektir. Ardından Petal den indirin. Bende bu şekilde çalıştı

Eyes
Eyes

Petal searchden hangi sürümü indirdiniz?

Doğan
Doğan

Aynı sorun yaklaşık 20 gündür bende de hala sorunu çözemediler

Selman

Eski Huawei cihazım a sim kart i taktım WhatsApp açtım sonra sadece watsappı klonladım şimdi kullanıyorum ama yedekleme yok

Onur sonuçtan hiç memnun değil

Huawei WhatsApp Numara Doğrulanamıyor Hatası

16 Şubat 2024 20:39
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
18 Şubat 2024 03:27

Huawei WhatsApp Açılmıyor Sürekli.

Gülsüm
17 Şubat 2024 17:52