Kubilay sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat Kapandı, Açılmıyor!

Huawei Watch Fit 2 Akıllı Saat Kapandı, Açılmıyor!
Kubilay
20 Mart 2024 12:44

30 Ağustos 2023 tarihinde Huawei Şirketi'nin online sitesinden aldığım Huawei Watch Fit 2 Ay Beyazı model akıllı saatimde (görselde görüldüğü üzere işaretli, çok küçük ekran çiziği/kırığı olmasına rağmen) çalışmasında ve işlevlerinde hiçbir sorun yoktu. Bu durumda 5 ay boyunca kullandım. 18 Mart 2024 Pazartesi günü şarjlı olmasına rağmen saatin kapandı ve bir daha açılmadı. Aynı gün yetkili servise götürdüm. Saatin ana kartında muhtemelen bir sorun olduğunu, fakat saatlerin kompakt yapıda olduğu için müdahale edilemediğini, normal prosedürle ücretsiz birebir değişim yapıldığını ancak ekran çiziği/kırığı nedeniyle ücretsiz değişim yapılmayacağını belirterek saatin servis kabulünü gerçekleştirmediler ve Huawei müşteri hizmetleri ile görüşmem gerektiğini söylediler. Aynı gün Huawei müşteri hizmetleri ile görüştüm. Bana döneceklerini ifade ettiler ve 19 Mart 2024 Salı günü geri dönüş yaptılar. Ne yazık ki Huawei Müşteri Hizmetleri de aynı açıklamaları yaptı. Düşünün ki, ana kartı arızalanan, işletim sistemi çöken, 6 aylık ve garanti süresinin sona ermesine daha 18 ay olan akıllı saatim, ekranındaki çizik/kırık nedeniyle kompakt yapıda olduğu gerekçesiyle kullanılamaz hale getiriliyor. Oysaki ben, ekrandaki sorun nedeniyle değil, saatin ana kart arızası sebebiyle çalışmamasından dolayı mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Kısacası, Huawei ayıplı ürün hatasını kabul etmiyor ve mağduriyetimi gidermiyor. Huawei bunu tüm müşterilerine yapıyor. Bu bir saat ve kolda taşınırken insanın kendi iradesi dışında dış etkenlerle saatin ekranı çizilebilir veya çatlayabilir. Saatin neden çalışmadığına odaklanılmalı ve müşteriler mağdur edilmemelidir. Şu ekonomik koşullarda insanlara 'Yeni bir tane daha alın' demek mantıklı değildir. Saatimin camı çizildiği/kırıldığı halde çalıştığına dair resimler mevcut ve bir tanesini görsel olarak ekledim. Kısacası, Huawei'nin alınacak bir ürün olmadığı sonucuna vardım. Ben şahsen yasal yollardan hakkımı arayacağım.

Nazım sonuçtan hiç memnun değil

Nazım
27 Kasım 2024 08:44
Huawei Servisinde Kaybolan Saatim Üç Aydır Geri Dönmedi
Gürsel sonuçtan hiç memnun değil

Gürsel
12 Mayıs 2025 14:50
Huawei Servisinden Yetersiz Destek Ve Çözümsüzlük

Su Geçirmezlik Vaadi Yerine Getirilmedi, Tamir Ücreti Neredeyse Sıfır Fiyatına Yakın

20 Ekim 2025 16:00
su-gecirmezlik-vaadi-yerine-getirilmedi-tamir-ucreti-neredeyse-sifir-fiyatina-yakin-1.jpg
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
29 Ağustos 2024 14:10
Huawei Watch Fit 3 Ekran Sorunu Ve Garanti Sürecinde Yaşanan Sorunlar
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Ferit
07 Mart 2024 13:13