Semih sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Watch D Mağduriyet

Huawei Watch D Mağduriyet
Semih
14 Mayıs 2024 12:19

7 Nisan 2023 tarihinde babama doğum günü hediyesi olarak Huawei Watch D akıllı saatini aldım. Kullanmaya başladıktan birkaç ay sonra cihaz kendiliğinden kapandı. Bunun üzerine KVK yetkili servisine gönderdim. KVK teknik servisinden cihaz onarıldıktan sonra 2 hafta içinde Huawei Watch D, babamın bileğinde alerjik reaksiyon oluşturdu. Ancak cihazı ilk aldığımızdan arızalanana kadar olan süreçte herhangi bir alerjik reaksiyon gözlemlenmemişti. Bunun üzerine doktordan alınan rapor ve fotoğraflarla birlikte KVK servisine başvurduk. Üretici firma Huawei, alerjik reaksiyonun KVK servisinden sonra meydana gelmesini dikkate almadı ve ürünün ücret iadesini önerdi. Ancak ürünü aldığım zaman 8.499 TL olan fiyat, şu anda 11.000 TL'dir. Enflasyonist bir ülkede yaşadığımız göz önünde bulundurulduğunda, ücret iadesini güncel fiyat üzerinden talep ettim ancak bu talebim reddedildi. İzmir Tüketici Hakem Heyeti'nin emsal kararı da bu konuda mevcuttur. Huawei'nin bu tutumu nedeniyle mağdur oldum. Bu deneyimimden ötürü markayı önermiyorum.

Garanti Kapsamında Huawei Watch D2'nin Arızası ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Nedeniyle Mağduriyet

Hürsan
19 Ağustos 2025 21:08
Musa sonuçtan hiç memnun değil

02 Mart 2024 12:05
Huawei Watch Fit 2 Saat
Ferit sonuçtan hiç memnun değil

Ferit
07 Mart 2024 13:13

Huawei Watch D Akıllı Saat Yedek Parça Ve Servis Sorunu

23 Aralık 2023 12:16
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

Faruk
11 Ağustos 2024 01:23