Erol sonuçtan hiç memnun değil

16 Şubat 2024 19:19

Huawei FİT2 akıllı saat almıştım. Ürünümün garanti süresi bitmedi saatim şarj almamaya başladı cihazı servise gönderdim.
Servis bana aşağıda resimlerini gönderdiğim gibi kullanıcı hatası diyerek 7300₺ servis ücreti talep etti.
1- servis ekran da çizik var diyerek bu bedeli talep ediyormuş ama ben ekran için değil şarj almadığı için servise gönderdim.
2- Huawei nin kendi resmi sitesinde aynı cihaz kulaklık hediyesi ile birlikte 2800₺ yani şöyle ki hediyesiyle birlikte 2800₺ olan bu sıfır cihaz için benden 7300₺ ücret talep ediyorlar.
Gerekli şikayeti yapmak üzere Huawei müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi dile getirdim. Aşağıda arama kayıtlarında da görüleceği üzere az önce müşteri hizmetleri beni aradı ve yapılacak bir şeyin olmadığını en iyisi benim yeniden sıfır cihaz almam gerektiğini söyledi. Arayan beyefendinin kendisine sordum
- siz servisinize, sıfırı 2800₺ olan olan bir cihaz için 7300₺ ücret talep edilmesinin mümkün olmadığını söyleyemiyor ve uyarmıyorsunuz dedim.
Verilen cevap çok tirajı komik.
- erol bey siz en iyisi tekrardan sıfır cihaz alın.
- sonuç olarak
servis benim şikayetim harici olarak bir şey söylüyor ve 7300₺ alıp cuk kala mak istiyor
-Huawei ise, sen en iyisi 7300₺ ödeme gel biz sana tekrar sıfır cihaz satalım diyor.
Şu deyim aslında derdimizi anlatıyor

Şecaat arz ederken merdi-i kıpti sirkatin söyler.
Buyurun Huawei yöneticileri deyimin zaten derdimize derman olamıyorsunuz bari anlamına bakmak üzere sizi arama motorlarına girin de biraz bilginiz kelime dağarcığınız artsın

Isa
Isa

Aynı durum yan taraf düğme bozuldu garantiye gönderdim ekran kiril kullanıcı hatası deyip 7500 TL istediler. Saatin ederi bu değil deyince de siz bilirsiniz yenisini alın diyorlar

Elif sonuçtan memnun değil

24 Ekim 2023 15:51

28 Eylül 2024 12:33
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Bülent
21 Mart 2024 12:19