Le Dayike sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Reset Olup Açılmıyor

Le Dayike
14 Mart 2023 06:38

Huawei cihazımla Only alışveriş yaparken bir anda telefon dondu ve cihazın ekranında şöyle bir hata mesajı vardı:

your device has failed verification and may not work properly.
To learn more, visit:
http:/ /zh. Ui. Vmall /emotiondownload. PHP? Mod=restore

1) press power KEY to continue.
2) press volume up KEY up to 3 seconds to ENTER erecovery to restore your device.
3) your device will stop start if there is no operation.

İnternetten araştırdığımda bunun bir yazılım güncellemesi sırasında çıkan hatadan kaynaklandığını öğrendim, işin ilginç yanı şu ki ben yazılım güncellemesi yapmadım. Telefon kendi kendini güncellemeye çalışırken kendini bozmuş diyebiliriz.

Öncelikle ekranda çıkan yardım bağlantısı olan "http:/ /zh. Ui. Vmall /emotiondownload. PHP? Mod=restore" linkine erişim sağlanamıyor. Site açılmıyor.

Ben yukarıda telefonun bana sunduğu 2 seçenek üzerinden ilerledim. 2 seçeneğin ikisini de denedim, her ikisinde de tekrar beni hata ekranına gönderiyor. Huawei'nin sunmuş olduğu erecovery kurtarma moduna erişemiyorum. Kurtarma moduna erişmeye çalıştığımda (2 numaralı seçenek) telefon kapanıp açılıyor ve yine aynı ekran karşıma çıkıyor. Bu sonsuz bir döngü, telefonumu bilgisayara bağlayarak tekrar denedim yine sonuç değişmedi. Hangi seçeneği seçersem seçeyim tekrar hata ekranına dönüyorum. Ne yapacağımı ilginç bir şey anlamadım. Telefonum nasıl düzelecek içinde o kadar bilgim varken.

Huawei Pura 70 Pro'da Uygulama Ve Performans Sorunları

Özkan
23 Haziran 2025 14:42
Huawei Pura 70 Pro'da Uygulama Ve Performans Sorunları
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Cihazda Bankacılık Uygulaması Sorunu

Samet
04 Şubat 2025 13:53
Huawei Cihazda Bankacılık Uygulaması Sorunu
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Nova 14 Pro’da Sim Kart Yuvası Sorunu Ve İade Talebimin Reddedilmesi

Rabia
18 Aralık 2025 09:13
Huawei Nova 14 Pro’da Sim Kart Yuvası Sorunu Ve İade Talebimin Reddedilmesi
Ozgur sonuçtan hiç memnun değil

Huawei AppStore'daki Uygulamalar Sorunlu Çalışıyor

Ozgur