Huawei P Smart 2019 EMUI Güncelleme Sorunu

20 Kasım 2023 13:41

Huawei P Smart 2019 cihazım var. Telefon birden kapandı ve Huawei logosu gelip gidiyor geri kapanıyor. Pin giriyorum ekran açılıp kapanıyor. Yeniden başlıyor. Birkaç kez logo geldikten sonra erecovery ekranı açılıyor. Update and recover system, factory reset, restart, power off seçenekleri geliyor. Download update and recover seçeneğinde wi-fi taraması yapıyorum bağlantı sağlanıyor, ama yükleme sağlanamıyor. '' GET package info failed'' hatası alıyorum. Acil yardıma ihtiyacım var başka telefonum yok. Yardım bekliyorum.

İbrahim
İbrahim

Aynı sorunu aynı cihazda yaşadım, servise gönderdim ve ana kart değişecek dediler şu an iki aydır ana kart bekleniyor

Serdar

Merhaba 2 gündür aynı sorunu bende yaşıyorum telefon Mate 20 Pro hiçbir sorunu yok 4 senedir bir kere bile sorun çıkartmadı ama 2 gündür ekran donuyor kendi kendine reset atıyor Huawei yazısı geliyor geri kapanıyor bazen açılıyor sonra donuyor tekrar reset atıyor erecovery ekranı açılıyor ama aynı şekılıde bende yükleme yaptığımda hata veriyor

Serdar

Telefonumda yedekleme sürekli açık olduğu için o konuda bir endişem yok Sanırım Sorun bataryadan kaynaklı ben telefonun arka kapağını açıp bataryanın fişini çıkartıp taktım şu an sorun düzeldi tabi telefona format atabildim bu sayede teknik bilginiz yoksa siz dokunmayın işin ehli birine bataryayı değiştirtmenizi tavsiye ederim

Fatma

Eğer ki telefonunuzu açabiliyorsanız varsa yedek telefon bilgilerinizi aktarın telefondan sonra tamamen kapanıyor. Bir daha açılmıyor telefon. Benim notlar resimler gitti

09 Ağustos 2023 06:31
Efe sonuçtan hiç memnun değil

Acil Durumda Yedekleme Huawei

15 Ekim 2023 16:23
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Huawei Telefonum EMUI Recovery Modundan Çıkmıyor

Ömer