Huawei M Pencil 2 Bağlantı Sorunu

15 Ağustos 2024 10:37

Şikayetim Huawei m-pencil 2. Nesil ile alakalı. Kalemim normal çalışıyorken bir gün bağlantısı koptu. Bluetooth ile bağlayıp tekrar yazmaya devam ettim. Bir süre yazdıktan sonra tekrar bağlantısı koptu. Bunun üzerine Huawei ile iletişime geçtim. Durumu anlattım. Sağ olsunlar çok yardımcı oldular. Ağ ayarlarını sıfırladık tablet ayarlarını sıfırladık önce biraz düzelir gibi oldu. Sonra tekrar aynı sorun devam etti. Bunun üzerine bir kod verdiler kargo ile yetkili servise göndermem söylendi. Dediklerini yaptım. Kalemim KVK yetkili servise ulaştığında benden kaynaklı hata sonucu kalemimin hasar aldığı, bunun tamiri için de 3695 lira ödeme gerektiği şeklinde bir mesaj aldım. Üstüne bir de gövdesindeki bir çiziği gösterir fotoğraf atıp bu hatadan kaynaklı olabileceği söylendi. Öncelikle kalemin fiyatı zaten 2000 lira. Neden o parayı verip tamir ettireyim. Daha öncesinde de kayıp kulaklık parçası için kulaklığın fiyatından daha fazla fiyat istediklerinden yeni kulaklık almıştım. Huawei nin bu politikası tüketim çılgınlığından başka bir şey değil. KVK yetkili servisteki görevliyle görüştüğümde benim kalemimde kırık yok çünkü ben ilk arızalandığında kırık var mı diye kontrol ettim, zaten kırık olsa bağlantı tamamen kopmalıydı neden bağlantı gelip gelip gidiyor ayrıca Huawei nin kalemini kırmak için ya duvara çarpmam ya üstünden arabayla geçmem lazım, ben ders çalışırken kullanıyorum kalemi alalı bir sene oldu doğru düzgün kullanmadım bile diye söylememe rağmen yaptırmıyorsanız geri göndereceğiz tabletinizi dediler ve kalemim tamir de olmadan bana iade edildi. Huawei çok iyi çok sevdiğim bir markaydı hatta birkaç gün önce watch gt4 de almıştım iade etmeyi düşünüyorum. Çünkü siz hiçbir şey yapmasanız da o arıza garanti kapsamına girmiyor asla.

15 Ağustos 2024 14:15

Huawei teknik servis personeli tarafından arandım. Sorunun kırıktan ötürü olmadığının kesin olduğunu, kalemlerde onarım olmadığı için değişim yapmaları gerektiğini ama kırık olduğu için değişim yapamayacaklarını dilersem 600 TL kupon tanımlanarak bir üst modelini alabileceğimi söylediler. Resmen dalga geçtiler yani. Ürün ömrünü bir senelik yapıp her sene yeni bir model aldırma peşindeler anladığım kadarıyla. Huawei pişmanlıktır.

Huawei, Ouno Servis İle Çalışmamalı.

Nurefşan
31 Ağustos 2024 12:31
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

Yavuz
25 Mart 2024 19:22
Huawei Tablet Kalemi 1. Ayda Çalışmadı
Adem sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 13:29
Huawei Ve KVK İş Birliği