HotelRunner Maddi Ve Memnuniyet Açısından Zarar

12 Mart 2024 15:06

HotelRunner ile ilgili günlük rutin olarak karşılaşabileceğiniz sorunlar nedeniyle işlerinizin kolaylaşması amacıyla başvuruda bulunabilirsiniz. Ancak bu hizmet bazen işleri daha da zorlaştırabilir. Teknik ekibin sorun çözme yaklaşımı, sorunları başka bir tarafa atma çabasıyla sınırlı kalabiliyor. Eğer sorun tamamen onlara aitse, iletişim kurmak neredeyse imkansız hale geliyor. E-posta ile geri dönüş yapılmıyor ve 'Farklı bir durum olursa biz iletişime geçeriz.' gibi belirsiz ifadeler kullanılıyor. Teknik destek hizmeti, bir süre sonra numaranızı tanıyarak sizi adeta karanlık çağa gönderiyor ve sıfır bağlantı ile otel çalışanları mağdur oluyor. Acente sorumluluğu kabul etmediği için, misafirlerle yüz yüze kalan ve sorunları çözmeye çalışan taraf hep otel oluyor. Aynı sorunu dört kez yaşamak ve her seferinde aynı konuşmaları tekrarlamak gerçekten çok üzücü bir deneyim ve ciddi bir pişmanlık duygusu yaratıyor.

08 Nisan 2024 14:28 (Şikayetten 26 gün sonra)

Merhaba, Yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Konuyla ilgili olarak yardımcı olmak için sizinle iletişime geçmek istiyoruz ancak ilettiğiniz mevcut iletişim kanallarından size ulaşım sağlayamadık. İletişim bilgilerinizin kontrolünü sağlayabilir misiniz? Saygılarımızla, HotelRunner Ekibi

Hizmet Almadan Fatura Kesildi Ve İcraya Verildim

17 Nisan 2025 22:14
Hizmet Almadan Fatura Kesildi Ve İcraya Verildim
Deren sonuçtan hiç memnun değil

HotelRunner Üyelik İptali Ve Haksız Ücret Kesintisi Mağduriyeti

16 Aralık 2024 16:47
Gürcan sonuçtan hiç memnun değil

HotelRunner Yazılımı Ve Destek Hizmetinden Memnuniyetsizlik

29 Mayıs 2025 17:39
Ridvan sonuçtan hiç memnun değil

Hotelrunner Demek Pişmanlık Demek. Aman Dikkat

26 Ekim 2023 02:21
hotelrunner-demek-pismanlik-demek-aman-dikkat-1.docx
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

08 Mayıs 2025 21:01